Pretraži

“Pored njega neprijatelji mi ne trebaju!“ Darko Lazić pokazao kako njegova supruga izgleda u kućnom izdanju, ona mu javno odgovorila! (FOTO)

News
0
darko lazić
Foto:Printscreen/Instagram:katarinalazic_24

Darko Lazić i Katarina uživaju u bračnoj idili, a da je kod njih sve kako treba može se primetiti po objavama na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuju trenutke iz svog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Katarina i Darko su svoju ljubav iz mladosti obnovili 2022. godine i od tada se su nerazdvojni, a Katarina se u potpunosti posvetila Darku i njegovoj karijeri, te ga prati na svim nastupima na kojima mu pruža svoju podršku.

Od kada je sa svojom novom izabranicom, folkera prati glas da se smirio i da vodi potpuno drugačiji život od onoga na koji je navikao. Kako je sam istakao jednom prilikom u njemu je postojala želja da se smiri, a Katarina predstavlja njegovu mirnu luku koja je doprinela promeni njegovog načina života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Kako svakodnevno objavljuju neke detalje iz svog života to je i ovog puta bio slučaj, a jednim snimkom Darko Lazić je nasmejao sve pratioce.

Naime, Darko je snimio svoj telefon na kom se vidi fotografija njegove supruge Katarine koja je na sebi nosila haljinu i štikle, te je u potpunosti bila doterana, dok je sledeći kadar prebacio na nju i snimio je u kućnom izdanje.

Foto:Printscreen/Instagram:katarinalazic_24

Katarina je nosila opuštenu svakodnevnu varijantu, a mnogima je zapalo za oko što je supruga poznatog folkera nosila klompe sa zebrastim printom.

Foto:Printscreen/Instagram:katarinalazic_24

Katarina je taj snimak bez problema repostovala na svom Instagram profilu, a opisom se našalila na Darkov račun.

“Pored njega neprijatelji mi ne trebaju“, napisala je Katarina.

Na snimku se moglo čuti kako se Darko smeje, ali mu se i Katarina pridružila. Ovo nije prvi put da se mladi bračni par šali međusobno,  a oni neretko te momente dele na svojim društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News