Pretraži

„Ja neću biti kum, obećavam ti!“ Kako je Džordž Kluni javno priznao da ne želi da krsti sina Megan Markl i princa Harija i neočekivanom izjavom iznenadio sve

Showbiz
0
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sin princa Harija i Megan Markl juče je proslavio svoj 5. rođendan, a malo ko se seća neobične situacije u kojoj je poznati glumac Džordž Kluni javno istakao da, uprkos želji slavnog para, ne bi pristao da krsti njihovog naslednika Arčija.

Sin britanskog princa Harija i Megan Markl, vojvotkinje od Saseksa juče je napunio 5 godina, a taj dan je obeležila i prva godišnjica krunisanja Čarlsa III.

Nakon smrti kraljice Elizabete 2, on je šesti u liniji nasleđivanja britanskog prestola. Pažnju javnosti privukao je već od trenutka kada je objavljeno da je Megan Markl trudna pa se o njemu dosta pisalo i spekuliralo, no ona i Hari odabrali su da zadrže detalje o njegovom životu privatnima pa je retko prisutan u javnosti, kao i informacije o njemu.

Rođen je 6. maja 2019. godine u privatnoj bolnici Portland u Londonu u 5:26 ujutro u sobi ukrašenoj električnim svećama sa slikom princeze Dajane. Njegovo rođenje izazvalo je veliko interesovanje na društvenim mrežama, veće nego rođenje straije kraljevske dece. Ipak zbog kraljevskog razdora Hari i Megan su se preselili u Veliku Britaniju, pa je mali Arči prvih pet meseci života proveo u Velikoj Britaniji.

Malo nakon što se Arči rodio povela se polemika da li će mladog princa krstiti poznati glumac Džordž Kluni, koji na isti dan proslavlja svoj rođendan. Ta mogućnost bila je u skladu sa željama Megan Markl i princa Harija.

džordž amal kluni
Foto: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

„To bi bila loša ideja. Ja sam otac blizanaca, a i sa tim se jedva nosim. Ne bi trebalo da budem bilo čiji kum“, rekao je Džordž Kluni pre nekoliko godina u emisiji Džimija Kimela pa odgovorio na pitanje da li bi krstio Arčija da Megan i Hari to zatraže od njega:

„Ja neću biti kum, obećavam ti. Sasvim sam siguran u to.“

Inače, na venčanju Megan i Harija održanom 2018. u Vindzoru, među najprimećenijim gostima su bili upravo Amal i Džordž Kluni. Njihovo pojavljivanje iznenadilo je mnoge, a dve godine nakon svadbe saznala se istina o njihovom dolasku na svečani događaj koji je tada pratila gotovo cela planeta.

Nakon što su se Amal i Džordž Kluni pojavili na venčanju koje je privuklo pažnju mnogih, dosta fanova je počelo da se pita šta je razlog njihovog dolaska. Dok su neki komentarisali da su verovatno Meganini poznanici, s obzirom da se vojvotkinja svojevremeno bavila glumom, sa druge strane, neki su smatrali da su Klunijevi prijatelji britanskog dvora, međutim kako se kasnije ispostavilo, istina je bila nešto drugačija.

Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Novinarka Rejčel Džonson tvrdi da je bivša cimerka Harijeve majke princeze Dajane tokom svečanosti prišla poznatom paru i upitala ih odakle poznaju Megan i Harija, na šta je glumac navodno rekao:

„Ne znamo ih“, rekla je Džonson, piše The Sun.

Uprkos ovom događaju Klunijevi su se tokom godina sprijateljili sa poznatim kraljevskim parom. Megan i Hari su više puta boravili u njihovojkući na jezeru Komo u Italiji pa čak i razmišljali da Džordž bude kum na krštenju njihovog sina, što je poznati glumac kao što smo istakli, ipak odbio.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz