Pretraži

Milica Todorović prvi put u javnosti sa novim dečkom: „Istina je da smo zajedno“ (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata pevačica Milica Todorović sinoć je prvi put u javnosti uslikana sa novim dečkom, a tom prilikom priznala je da su zajedno.

Milica Todorović već godinama unazad privlači veliku pažnju javnosti, a publika osim njene karijere, voli da prati i dešavnja iz njenog privatnog života.

Iako se o njenom emotivnom životu nakon raskida sa glumcem Petrom Strugarom nije znalo mnogo, sve je iznenadila vest da Milica ima novog dečka, a mnogi su se zapitali ko je muškarac koji je osvojio njeno srce i sa kojim je sinoć viđena na jednoj proslavi.

Naime, Milicu su sinoć domaći mediji uslikali kako na jedan rođendan dolazi u društvu svog novog dečka Lazara, kao i kolege i kuma Stevana Anđelkovića.

Milica je ovim povodom dala kratku izjavu, ali nije želela da iznosi prviše detalja:

– Istina je da smo Lazar i ja zajedno – kratko je rekla Milica za „Blic“.

Inače, što se tiče Lazara, on je bivši maneken, a danas se bavi tetoviranjem obrva, prenosi isti medij.

Podsetimo se, Milica je i ranije dosta pažnje privlačila svojim vezama, a najviše se pričalo o njenoj vezi sa poznatim glumcem Petrom Strugarom, iako je njihova veza trajala svega četiri meseca, pa je nedavno iznenadilo kada su videli da Milica komentariše fotografije Petrovoj bivšoj devojci, glumici Ivani Nikolić sa kojom Petar ima i sina.

Komentari (1)

  1. […] Pre nešto više od nedelju dana, Milica je uhvaćena sa novim izabranikom na jednoj gradskoj proslavi. Ona se na prestoničkom događaju pojavila sa nepoznatim momkom i najboljim prijateljem i kumom Stevanom Anđelkovićem. Priroda njenog odnosa sa mladićem odmah je zaintrigirala javnost, a pevačica je tom prilikom potvrdila da su zajedno. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz