Pretraži

META SAJBER NAPADA: Milica Todorović otkrila kako zloupotrebljavaju njeno ime, upozorila sve čega treba da se paze! (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:milicatodorovicofficial
Foto:Printscreen/Instagram:milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović našla se na meti sajber napada.

Poznate ličnost neretko imaju problem sa lažnim profilima na društvenim mrežama, koji se predstavljaju kao oni i preko njihovog imena pokušavaju da izvuku određenu korist. Sada je najnovija žrtva ovih profila postala Milica Todorović.

Pevačica je javno na svom Instagram storiju podelila pokušaj jednog lažnog profila da stupi u kontakt sa njenim prijateljima, koji su joj brže bolje prosledili ovu informaciju.

„Čoveče, ko god da si, prestani da šalješ mojim prijateljima poruke“, napisala je izrevoltirana Milica uz sliku četa u kom neko tvrdi da je oficijalni Milični profil, kao i da je njen pravi profil hakovan.

milica todorović
Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

Njoj se ubrzo javio jedan od njenih pratioca koji je otkrio da je imao sličan problem, kao i da je ovakva poruka deo virusa koji preuzima sve podatke.

„Ovo ti nije osoba. Virus je. Prihvatiš, onda ti traži mail, zatim ti napada mejl i uzima sve naloge na društvenim mrežama i ostalo. Meni su napali nalog tako“, navedeno je u poruku koju je Milica potom objavila kako bi upozorila sve ostale.

milica todorović
Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz