Pretraži

„STIDITE SE“: Milica Todorović pobesnela, oglasila se na društvenim mrežama i otkrila u kakvoj situaciji se našla! (FOTO)

Showbiz
0
milica todorović
Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović našla se u neprijatnoj situaciji na ulicama Beograda!

Poznato je da je Milica veliki ljubitelj životinja, naročito pasa, kao i da je sama ponosna vlasnica jedne pudle, koju neretko kači na svoje društvene mreže.

Tako se pevačica u toku nevremena i kiše našla na ulicama Beograda sa svojom pudlom Lolom, a potom doživela neprijatnu situaciju koja ju je razbesnela i o kojoj je obavestila svoje pratioce na Instagramu. Naime, kada se pojavio taksi koji je pozvala, on je odbio da je vozi zbog psa i ostavio Milicu na sred ulice.

„Gospodine, stidite se. Da me ostavite na kiši jer ste videli da držim malu kucu, koja je, potpisujem, čistija i kulturnija od vas. Sram vas bilo, vaše nekulture. Želim vam da u Novoj godini vozite samo životinje (izuzeću pijane koji vam povraćaju po autu).“, napisala je izrevoltirana pevačica.

milica todorović
Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

S obzirom na to da je ona jasno naznačila o kojoj taksi firmi se radi, kao i koji broj vozila joj je odbio vožnju, usledila je brza reakcija ove firme, koja je Milicu zamolila za još nekoliko detalja.

Milica Todorović je ovu prepisku objavila takođe na svom Instagramu, te smo imali priliku da vidimo da im je ona kao odgovor poslala dve duge glasovne poruke, nakon kojih su joj oni obećali da će određene mere biti preduzete na račun taksiste koji je odbio vožnju.

„Hvala na informaciji, upravo smo ga blokirali da ne može da prima vožnje dok se ne javi u kancelariju. Izvinite na neprijatnosti, kolega će biti sankcionisan, a mi ćemo se potruditi da se ovakva neprijatnost više ne ponovi“, usledio je njihov odgovor, nakon čega im se pevačica zahvalila.

milica todorović
Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz