Pretraži

Velika očekivanja za Dan zaljubljenih: Milica Todorović otkrila kom gestu novog dečka se nada (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Milica Todorović je konačno pronašla sreću u ljubavi, a sada je otkrila i kakva očekivanja ima od svog izabranika.

Pre nešto više od nedelju dana, Milica je uhvaćena sa novim izabranikom na jednoj gradskoj proslavi. Ona se na prestoničkom događaju pojavila sa nepoznatim momkom i najboljim prijateljem i kumom Stevanom Anđelkovićem. Priroda njenog odnosa sa mladićem odmah je zaintrigirala javnost, a pevačica je tom prilikom potvrdila da su zajedno.

„Istina je da smo Lazar i ja zajedno“, kratko je rekla Milica za „Blic“.

O njenom izabraniku odmah su krenule da kolaju informacije, te se vrlo brzo saznalo da se radi o Lazaru, koji se pre nekoliko godina bavio manekenstvo, a sada je u poslu ulepšavanja, te radi tetovaže obrva.

Miličine veze su često bile predmet interesovanja njene publike, a ona je gotovo uvek otvoreno pričala o svojim ljubavnim uspesima, ali i krahovima.

S obzirom na to da je sutra Dan zaljubljenih, pevačica je na svom storiju podelila šta očekuje od izabranika za ovaj poseban datum.

Na sminku se može videti kako se na kamionu nalazi veliki buket cveća od crvenih i rozih ruža, a Milica je uz ovaj snimak stavila emotikon koji se smeje.

milica todorović
Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz