Pretraži

MILICA TODOROVIĆ UPUTILA PORUKU BIVŠOJ ŽENI PETRA STRUGARA: Otkrivena prava istina o odnosu pevačice i glumice! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Pored velikog talenta za glumu, Petar Strugar česta je tema medija i zbog svog emotivnog života.

Jasno je da je glumac bio sa mnogim poznatim damama, ali ono što nije pozanto jeste kakav je međusobni odnos njegovih bivših.

Naime, Petar je dugo bio u vezi sa poznatom glumicom Ivanom Nikolić, s kojom je dobio prvog sina Zarija. Ovaj poznati par bio je u vezi dve godine, nakon što su 2013, godine na intimnoj proslavi u Zemunu odlučili da se venčaju. Ipak, nakon nešto više od godinu dana od trenutka kad su se venčali i nakon što su dobili sina, oni su odlučili da se razvedu. Ono što je bilo zajedničko Petru i Ivani pored glume jeste ljubav prema konjima.

Godinama kasnije Petar je stupio u vezu sa poznatom pevačicom Milicom Todorović. Iako je njihova veza trajala svega četiri meseca, a raskinuli se usled razdvojenosti tokom pandemije, o njima se i dalje priča. Njih dvoje su više puta isticali kako su ostali u dobrim odnosima. Ipak ono što većina nije znala jeste da su njegove bivše izabranice Milica i Ivana takođe u dobrim odnosima.

Ivana je nedavno na Instagramu podelila sliku sa konjem koji predsatvlja njenu veliku ljubav, a Milica je komentarisala ovu njenu fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Nikolic (@besna.kobila)

Pevačica je ispod Ivanine slike, u komentaru stavila emotikone sa srcima u očima, na šta joj je Ivana takođe odgovorila srcima.

Foto: Instagram printscreen

Dok njegove bivše održavaju dobar odnos, Petar sada uživa u svojoj novoj vezi.

On je, naime, u srećnoj vezi sa poznatom glumicom Ninom Nešković, a ljubav između poznatog para konsatntno cveta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz