Pretraži

Mihajlo i Vanja Veruović zapalili Instagram: Pozirali pred ogledalom, a na jedan detalj niko nije ostao ravnodušan! (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Vojaž je na svom Instagram profilu još jednom iznenadio pratioce kada je objavio fotografiju sa rođenim bratom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Mihajlo neretko govori o svojoj porodici, ali i svom odrastanju, međutim do sada je retko pokazivao svog starijeg rođenog brata Vasilija Vanju Veruovića.

Vasilije je stariji godinu dana od Vojaža, na Instagramu ima nešto više od 5 hiljada pratilaca, ali mu profil nije otvoren za javnost, zbog čega smo veoma retko u prilici da vidimo njegove fotografije.

Nedavno je Mihajlo objavio fotografiju iz teretane gde je pozirao sa prijateljima, a na fotografiji je bio i Vasilije.

Ovog puta Vojaž je objavio njihovu zajedničku fotografiju iz lifta, koju je podelio na  svom Instagram storiju, a ono što je svima pruvuklo pažnju i pokrenulo lavinu komentara na internetu, jesu njihove fantastične figure i isklesani mišići, te je očigledno da braća Veruović rado posećuju teretanu.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

 

O svom starijem sinu govorila je i reperova majka Žana, još davne 2004. godine, kada je iznela potresne detalje o njegovoj borbi za život.

– Naš prvi sin Vasilije bio je visokorizična beba. S njim sam održavala trudnoću svih devet meseci da bi na kraju bio prebrzo rođen, bez znaka života. Bio je na aparatima za veštačko disanje, sa minimalnim šansama da preživi, a čak i ako se to desi, sumnjali su da će ostati velike posledice. Devojka koja je bila sa mnom u sobi javila je Milanu da sam se porodila. Odmah je pozvao porodilište i rekli su mu da je sa mnom sve u redu, ali da je dečak u sobi za reanimaciju. Prvi put sam poželela da moj muž dođe i bude pored mene, verovala sam da ćemo tako uspeti. Milan je utrčao u bolnicu, ali nisu hteli da ga puste. Sačekao je neko vreme, razvalio vrata i dok se probijao do moje sobe pozvali su obezbeđenje. Uspeo je da dođe do bebe – ispričala je Žana tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz