Pretraži

„Ekipa iz džipa“: Voyage u društvu rođenog brata i poznatih influensera izazvao burne reakcije, o njihovom izgledu svi pričaju (FOTO)

Showbiz
1
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Mladi reper Voyage ostavio je pratioce na društvenim mrežama bez teksta najnovijom fotografijom iz teretane.

Mihajlo i njegov trener pre nešto manje od dve nedelje su se pohvalili napretkom mladog izvođača. Iako je nekoliko puta do sada započinjao svoju fizičku transformaciju, Voyage zbog brojnih nastupa i projekata na kojim je radio nije bio u mogućnosti da isprati tempo treninga.

Međutim, on je sada odlučio da se vrati u teretanu i dovede svoj izgled do savršenstva. Za samo tri nedelje on je napravio zavidnu promenu u svom izgledu, a najnovijom fotografijom je otkrio i ko mu pravi društvo na treningu.

Voyage je najnoviji stori objavio upravo iz teretane, a sa njim su ispozirali njegov rođeni brat Vasilije, popularni jutjuber Lux, kao i tiktoker koji se na ovoj društvenoj mreži predstavlja nadimkom Luka Silni.

„Ekipa iz džipa“, napisao je mladi izvođač, a ova fotka je izazvala brojne reakcije na mrežama. Njegove fan stranice su podelile ovu fotku, a izgled ovih momaka je pokrenuo lavinu komentara, pretežno od strane devojaka.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Zanimljivo je da ovo jedna od retkih fotografija Mihajlovog rođenog brata koju smo imali priliku da vidimo s obzirom na to da on nije fan javnog eksponiranja. O njemu je jednom prilikom govorila i njihova majka Žana, koja je otkrila da se po rođenju Vasilije vodio borbu za život.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz