Pretraži

Muđa se pohvalio skupocenim automobilom: „Ovo je mašina, kao tenk, da se uplašiš!“

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Printscreen Youtube/Mudja

Jedan od naših najpoznatijih jutjubera, Muđa, na svom kanalu pohvalio se skupocenim automobilom na kom bi mu mnogi pozavideli.

Muđa je popularnost stekao svojim gejmerskim videima gde je igrao igrice i predstavljao ih ljubiteljima ove vrste zabave. Zahvaljujući svom angažovanju on je počeo da zarađuje velike svote novca, od kojih je između ostalog uspeo da renovira svoju staru kuću, da za nekoliko godina poseti veliki broj poznatih svetskih lokacija, ali i da kupi sebi potpuno novi automobil kakav je oduvek želeo.

Sada se on na svom Jutjub kanalu pohvalio svojim skupocenim četvorotočkašem.

Naime, on je pokazao kako je preuredio svoj auto, jedan od najnovijih modela Jeep-a. Njegov automobil je u potpuno crnoj mat boji i zasigurno njime privlači veliku pažnju gde god da se pojavi.

– Izgleda predobro – istakao je Muđa, a njegova devojka Jana ga je uporedila sa prethodnim izgledom:

– Predobro, više mi se sviđa sad nego prošli put – prokomentarisala je ona, pa dodala:

– Ovo je mašina, kao tenk neki, opasan baš da se uplašiš.

Foto: Printscreen Youtube/Mudja

Podsetimo se, iako danas zarađuje velike svote novca i može da priušti automobil poput ovog, Muđin početak životne priče nije bio baš takav.

Naime, pre nego što je počeo da zarađuje od jutjuba, on i njegova porodica su živeli u siromaštvu, gde se nekada dešavalo da nemaju dovoljno novca da plate račune, a o svemu tome on je jednom prilikom pričao u svom klipu.

– Za neke smo možda seljaci iz sela Drmno kod Kostolca, ali smo zauzeli ceo Balkan i to je sve zahvaljujući vama jer da nije bilo vas ja bih i dalje išao u školu gde me profesori ne podržavaju, mi bi se idalje svakog meseca mučili za pet hiljada dinara da možemo da idemo da kupimo suhomesnato da imamo u kući, da imamo da jedemo i da se moj tata i moja majka muče da traže posao, da me izdržavaju, jer su se ceo moj život mučili da mene izvedu na pravi put, nemate pojma koliko. Nemate pojma koliko sam sada srećan što mogu da uživaju i da kad se svađamo, svađamo se zato što su pali pregledi (smeh), zato što nismo snimili klip. Ne svađamo se više ozbiljno –  istakao je on između ostalog u videu gde je slavio prvih milion pratilaca na Jutjubu, čime je postao naš prvi influesner koji je ovo postigao, pokazavši da se trud i upornost uvek isplate.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence