Pretraži

MELINA DŽINOVIĆ PROGOVORILA O ĆERKI ĐINI: Dizajnerka otkrila kakve savete daje naslednici u vezi momaka, ali i mode

Showbiz
3
Melina Džinović
Foto: Instagram printscreen/hamelofficial

Melina Džinović je sinoć sve ostavila bez daha kada se pojavila na jednom događaju, a tom prilikom novinarima je otkrila šta misli o Đininom dečku, ali i njenom stilu oblačenja.

Poznata modna kreatorka i žena pevača Harisa Džinovića, Melina Džinović sinoć se pojavila na jednom događaju gde je izdominirala u braon kožnoj haljini, u kojoj su do izražaja došle njene savršene obline.

Melina, koja sa pevačem Harisom Džinovićem osim Đine ima i sina Kana, odgovarala je na pitanja novinara, a tom prilikom otvoreno je govorila o svojoj naslednici.

Iako Đina ima tek 19 godina, ona preti da popularnošću zaseni rodietelje. Na Instagramu, ona ima preko sto hiljada pratilaca, koji svakodnevno prate njen život i stil, a sada je njena majka progovorila o stilu ove mlade influenserke, pa na pitanje da li čerku savetuje u vezi oblačenja dala je odgovor koji je oduševio sve:

– Ne savetujem je. Apsolutno se razlikujemo. Nije moja kopija, ima svoj put i svoj stil. Da li se to meni sviđa ili ne, zaista nije ni pitanje. Neko od 19 godina ne treba da bude savetovan od strane sa 40 i nešto godina – rekla je ona.

Đina u poslednje vreme privlači dosta pažnje i svojim ljubavnim životom. Naime, nju su do nedavno povezivali sa poznatim pevačem Vojažom, a sada je Melina otkirla da li na ovom polju savetuje ćerku.

– Ne savetujem Đinu u vezi momaka. Odbijam da komentarišem sve što je vezano za privatni život moje dece – rekla je Melina za Blic.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Melina je otkrila i koliko je zahtevno biti uspešna poslovna žena.

– Pa, ja mislim da je najzahtevnije biti neuspešna žena… (smeh) Ako malo razmislite… Kad imate uspeh u stvarima oko kojih se trudite i oko kojih radite, onda u tome uživate i sve se nekako množi. Ja nemam prava da se žalim, ja sam kroz život uvek prolazila lagano. Kad se poredim sa drugim ljudima, koji su krenuli iz minusa i prošli teška stanja, moram priznati da im zavidim na čvrstini i hrabrosti koju su rano dobili, ja to tek sad stičem. Bilo bi razmaženo da kažem da sam imala neuspehe. Lagano sam uvek prolazila i na tome sam jako zahvalna – otkrila je Melina tom prilikom.

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz