Pretraži

HARIS DŽINOVIĆ OTVORENO PROGOVORIO O ĆERKI ĐINI: „Rekao sam joj da se ponaša kako treba!“

News
0
Đina Džinović
Foto:Printscreen/Instgaram:djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović svakodnevno osvaja društvene mreže, a sada je njen otac, pevač Haris Džinović, otkrio koje savete je dao ćerki, kao i šta misli o njenom poslu.

Otkako se pojavila na našoj influence sceni, Đina Džinović ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Na Instagramu je prati preko 120 hiljada fanova sa kojima svakodnevno deli najzanimljivije detalje iz života, a nijedna njena objava ne može da prođe nezapaženo.

Sa druge strane, ona nije poznata samo po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, već i po tome što je ćerka poznatih roditelja. Naime, ova lepotica je naslednica kreatorke Meline Džinović i pevača Harisa Džinovića.

Iako važi za jednu od najvećih legendi narodne muzike i decenijama je prisutan na javnoj sceni, Haris retko u javnosti govori o svom privatnom životu, međutim, sada je rešio da otvorio pred kamerama progovori o naslednici Đini i otkrije šta misli o njenom poslu.

– Ne mešam se u njen posao i njen odabir. Ja jesam upoznat sa tim, ali ona bi mogla da vam da neke eksplicitne odgovore i ono što tačno tražite – kratko je odgovorio pevač, pa otkrio koji je savet dao svojoj naslednici.

– Savete joj nisam davao jer nemam iskustva u tom poslu, ali sam joj rekao da se ponaša onako kako treba, normalno i pristojno – istakao je pevač za „Srbija Danas“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Podsetimo se, nedavno je i Đinina mama, modna kreatorka Melina, govorila o svojoj naslednici, pa je i njen odogovor bio sličan kao Harisov, budući da je i ona tom prilikom istakla da se ne meša u njene odabire.

– Ne savetujem je. Apsolutno se razlikujemo. Nije moja kopija, ima svoj put i svoj stil. Da li se to meni sviđa ili ne, zaista nije ni pitanje. Neko od 19 godina ne treba da bude savetovan od strane sa 40 i nešto godina – rekla je ona tom prilikom za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News