Pretraži

ON JE ROĐENI BRAT ĐINE DŽINOVIĆ! Kana retko viđamo u javnosti, a evo kako izgleda! (FOTO)

Influence
0
Đina Džinović
Foto:Printscreen/Instgaram:djinadzinovic

Influenserka i ćerka poznatog para Meline i Harisa Džinovića, Đina, ne prestaje da privlači pažnju javnosti, međutim, malo ko zna da slavni supružnici pored nje imaju i sina Kana. 

Kan, za razliku od sestre Đine koja je aktivan korisnik društvenih mreža putem kojih sa hiljadama svojih vernih pratilaca svakodnevno deli detalje iz života, nije toliko prisutan u javnosti.

Njega je javnost upoznala upravo putem fotografija koje je Đina objavljivala na svojim društvenim mrežama, dok se on medijski ne eksponira, zbog čega smo retko u prilici da ga vidimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Haris i Melina jednom prilikom su izjavili da njihovi naslednici, kada oni sami to budu želeli, mogu da otvore naloge na društvenim mrežama, pa je prvi korak napravila Đina na svom Tiktok nalogu.

Ona tada nije odolela, a da ne pokaže javnosti svog mlađeg brata Kana, koji je sve do tada bio potpuna misterija za domaće medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @djinadzinovic (@djina_dzinovic)

U međuvremenu je i on kreirao profile na društvenim mrežama, na kojima vrlo rado deli trenutke iz svog života, međutim, pratioci su retko u prilici da na fotografijama vide njegovo lice.

Iako se na njegovom Instagram profilu mogu naći fotografije sa putovanja, treninga, ali i sa njegovom lepšom polovinom, vrlo malo je onih na kojima je vidljiv njegov lik, međutim, sudeći prema objavama koje sve češće postavlja na Instagramu, čini se da Kan sve više ide Đininim stopama, pa se njegovi pratioci nadaju da će uskoro početi da objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoje lice.

Kan Džinović
Foto;Printscreen/Instagram:dzinovic_kann

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence