Pretraži

„UVEK SE VRATE“: Đina Džinović progovorila o bivšima, svi se pitaju kome su upućeni provokativni stihovi (VIDEO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Popularna influenserka mlađe generacije, Đina Džinović, nedavno je raskinula višemesečenu vezu, o čemu je obavestila svoje pratioce kroz objave na društvenim mrežama.

Đina je prvobitno bila u dugogodišnjoj vezi sa fudbalerom po imenu Andrej Đurić. Ona je neko vreme bila sama, a potom je uplovila u vezu sa momkom takođe po imenu Andrej, koga nikad nije zvanično predstavila javnosti, već je uvek kada je kačila slike i snimke uspela vešto da sakrije njegov lik.

Ipak, nakon nekoliko meseci, Đina je obrisala sve fotografije sa momkom, a potom je nedugo nakon ovog poteza stavila do znanja svojim pratiocima da je singl.

Sada je Đina pokrenula brojne spekulacije najnovijim klipom koji je okačila na TikToku. Naime, ona se snimila uz stihove „Rasturiću vezu s njom, biće rusvaj, biće lom, posesivnu bivšu imaš ti“, a mnogi su se zapitali kome su oni posvećeni. Ovaj njen klip broji 350 hiljada pregleda, a jedna njena pratiteljka je prokomentarisala da joj je „bivši luzer ako ju je blokirao“, na šta je Đina imala zanimljiv odgovor.

„Uvek se vrate, a meni smešno jer je istina“, napisala je ona.

Ono što je zanimljivo jeste da su mnogi pomislili da se ovi stihovi odnose na mladog repera Vojaža. Pre nego što je mlada influenserka stupila u poslednju vezu, ona je bila povezivana sa ovim izvođačem. Iako su i Vojaž i Đina demantovali ove navode, te naveli da su samo prijatelji, oni su prilično naglo prekinuli svoje druženje, a s obzirom na to da je Vojaž sada u srećnoj vezi sa izvesnom Tamarom, mnogi su se zapitali da li su ovi stihovi upućeni upravo njemu.

@djinadzinovic🍁♬ original sound – balkaanspedupsongs

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence