Pretraži

DŽINOVIĆI OBELEŽAVAJU VAŽAN DATUM: Đina podelila privatne snimke iz porodičnog doma i oduševila sve (FOTO)

Influence
1
đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Popularna influenserka Đina Džinović je sinoć, sa porodicom, obeležila važan datum za sve njih.

Naime, poznato je da je Đina starija ćerka jednog od najpoznatijih pevača sa naših prostora Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline, zbog čega je od ranog detinjstva pod budnim okom javnosti.

Pored Đine, Melina i Haris imaju još jedno mlađe dete, sina Kana, o kome se malo zna s obzirom na to da se nije isticao u javnosti ni na društvenim mrežama.

Đina je sa godinama uživala sve veću popularnost na Instagramu, na kom sada broji preko 100 hiljada pratilaca, koji sa pažnjom prate svaki korak ove 19ogodišnje influenserke.

Ona je sada podelila jedan snimak iz njihovog porodičnog doma, te je otkrila da u krugu najbliže porodice i prijatelja proslavljaju rođendan njene mame.

Dugački sto pun elegatnih zlatnih i rozih detalja izazvao je brojne komentare, a još više prašine podigla je Melina koja je 41 svećicu oduvala u uskoj, kožnoj haljini njenog brenda, koja je izmamila brojne komplimente na račun kreatorke.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

„Srećan rođendan mama“, napisala je mlade influenserka, vidno ponosna na Melinu.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Podsetimo, iako su do sada retko komentarisali popularnost svoje starije ćerke, Melina se nedavno na jednom događaju osvrnula na ljubavni život svoje ćerke, ali i na njen stil oblačenja.

Ne savetujem je. Apsolutno se razlikujemo. Nije moja kopija, ima svoj put i svoj stil. Da li se to meni sviđa ili ne, zaista nije ni pitanje. Neko od 19 godina ne treba da bude savetovan od strane sa 40 i nešto godina. Ne savetujem Đinu u vezi momaka. Odbijam da komentarišem sve što je vezano za privatni život moje dece“

Komentari (1)

  1. […] Melina Džinović je nedavno napunila 41 godnu i dok su mnogi komentarislli proslavu rođendana koja je bila na zavidnom nivou, drugi su prokomentarisali Melinin izgled i primetilii kako izgleda prelepo i kao da nije ušla u petu deceniju. I Đina je takođe svesna izgleda svoje majke, pa je to i podelila sa svojim pratiocima. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence