Pretraži

KANJE VEST SE IZNENADA VRATIO NA DRUŠTVENE MREŽE?! Svi su se pitali šta se desilo sa slavnim reperom, a onda je iznenadio potezom

Showbiz
0
Kanje Vest, Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest je i ovog puta iznenadio svoje pratioce kada se odjednom vratio na društvene mreže i postao aktivan, iako se jedno vreme u potpunosti povukao sa društvenih mreža.

Kanje Vest
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Kada pričamo o intrigantnim ličnostima sa javne scene nemoguće je, a da ne spomenemo ovog muzičkog maga i zaljubljenika u modu Kanje Vesta.

Koliko god on radio neke stvari dobro, tu je i druga strana, gde svojim potezima uspe da razbesni razne ljude, ali ne i svoju publiku.

Njegovi obožavaoci vole njegove fascinantne ideje i podržavaju ga na svakom koraku, dok ga druga strana javnosti često osuđuje.

Ljudi koji su ga pratili oduvek znali su da on svoje društvene mreže koristi kako bi se oglašavo po pitanju važnih tema, a nekada je znao i da potkači svoje kolege.

Zbog pompe oko njegovog Instagram profila on je odlučio da ugasi svoje društvene mreže u nadi da će živeti u privatnosti, međutim do toga nije došlo.

Iako nije bio prisutan na društvenim mrežama, paparaci su pratili njegove korake u stopu i izveštavali o svakom njegovom potezu.

Poslednji put se našao na meti kritika zbog svog neprimernog ponašanja u Italiji, a i detalja koji su izašli u javnost u vezi njegove nove supruge Bjanke.

Kako je javnost tada saznala iz pouzdanih izvora, on je postavio pravila ponašanja koja njegova supruga mora da poštuje dok je sa njim, a sudeći po tome da su još uvek zajedno, očigledno je da je Bjanka sve ispoštovala i uradila „kako joj je naređeno“.

Ono što je fanove obradovalo je to da se ovaj poznati reper vratio na Instagram i ubrzo krenuo sa svojim objavama.

Na njegovom profilu se za sada može naći samo jedna objava, iako je bilo još pre ove, ali ono što ovaj reper obožava da radi je to da nakon par sati obriše staru objavu, pa tako u krug – u nedogled.

Podsetimo se, Kanje je pre nekoliko dana imao promociju svog albuma koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, a tom prilikom je i Nort predstavila svoju prvu pesmu koja će se naći na tom albumu.

Javnost je tada otkrila da je malena Nort odabrala svoje umetničko ime, te da će se zvati “Miss Westie“, a isečkom njene pesme koja se našla na internetu, opčinila je sve i postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz