Pretraži

NORT VEST SNIMILA SVOJU PRVU PESMU! Kanje Vest na promociji albuma predstavio ćerkinu numeru, pa oduševio sve prisutne (VIDEO)

News
0
nort vest 22
Foto: LAGOSSIPTV/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest je organizovao događaj na kom su preslušavali njegov novi album koji će uskoro ugledati svetlost dana, a tu se našla i njegova najstarija ćerka Nort, čije su pojavljivanje, ali i neočekivani projekat, iznenadili sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kanje je pre samo par dana organizovao događaj na kom je sa svim prisutnima slušao svoj album koji još uvek nije dostupan, ali svi koji su bili na tom događaju imali su priliku prvi da ga čuju.

Ono što je sve začudilo je to što je i Nort predstavila svoju pesmu na događaju, a snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EAST’ON (@eastonmargiella)

Ona je nedavno dala svoj prvi intervju za iD, a njeni odgovori su postali već viralni na internetu, a kako je svaka dečija reč krajnje iskrena, zato i ovaj intervju nije mogao da prođe bez iskrenosti ove desetogodišnjakinje.

Tom prilikom mala Nort otkrila je da želi da se bavi muzikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Nezaobilazno pitanje koje se postavlja svakom detetu je to šta bi volelo da bude kada poraste, a Nort je dala vrlo ambiciozan odgovor!

„Košarkašica ili reper… Zapravo kada sam imala sedam godina želela sam da budem bokser, ali sad ne bih. Baviću se umetnošću sa strane. Kada budem imala trinaest godina šetaću pse i praviću novac da mogu da kupim dodatke za slikanje, jer je sve preskupo. Tako da biću reper, košarkašica i slikaću slike koje ću prodavati. Takođe jednog dana želim da budem vlasnik „Yeezyja“ i „Skimsa“, hoću da budem vlasnik nekog biznisa“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News