Pretraži

NE GOVORI, NE JEDE I NE IZLAZI IZ KUĆE BEZ NJEGOVOG ODOBRENJA: Kanje Vest uveo svojoj ženi bizarna PRAVILA za život koja su šokirala sve!

News
0
Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznati reper šokirao sve nakon što je isplivao spisak pravila koje je uveo svojoj novoj ženi, a prema ovoj listi, ona čak ne sme ni da se pojavi u javnosti u stajlingu koji on prethodno nije odobrio!

Malo nakon što su Kanje Vest i njegova nova supruga Bjanka Censori šokirali javnost svojom pojavom u Italiji, gde su Italijani uputili javni apel vlastima da se ovaj par uhapsi nakon što je reper pokazao golu zadnjicu dok se sa Bjankom vozio u gondoli, par je ponovo šokirao javnost.

Kanje Vest izdao je nove instrukcije svojoj partnerki Bjanki Censori da „nikada ne govori“ i izdao joj niz pravila po kojima će živeti.

To se odnosi na sve aspekte života, pa čak i na određenu hranu koju sme da jede i šta može da nosi, tvrdi izvor, prenosi „Daily Mail“.

Fanovi su u potpunosti uznemireni kažu da Bjanka uopšte više nema svoje mišljenje  i da reper jako loše utiče na nju. Kanjeva partnerka kako navodi izvor mora i da pazi šta će obući, odnosno, ne sme da se pojavi u javnosti u stajlingu bez njegovog odobrenja.

Još jedno pravilo koje navodi izvor jeste da ona mora redovno da trenira i održava figuru, iako sam Kanje to ne praktikuje.

Do sada je bilo nagađanja da li su se oni zaista venčani, međutim jedan strani tabloit je nedavno istakao kako je ta informacija sada i zvanična.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News