Pretraži

NORT VEST OŠTRO KRITIKOVALA STAJLING MAME KIM: “Ovi biseri izgledaju fejk, a i haljina je kao za plažu“ (VIDEO)

News
0
Nort Vest

Kim Kardašijan se našla na meti prozivki, ali ovog puta ne od strane pratilaca i javnosti, već od svoje ćerke Nort Vest.

Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian
Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian

Nort je najstarije dete Kim Kardašijan koje je dobila sa svojim bivšim suprugom Kanjeom Vestom.

Pored toga što se njihova ćerka Nort vrlo interesuje za modu, ona je i veliki kritičar, a svoje mišljenje iznosi bez zadrške.

Kanje je jednom prilikom ispričao anegdotu vezanu za situaviju kada je Nort želela da napravi svoju majicu od plastičnog materijala za pakovanje lomljivih stvari, dok se njen otac našao u ulozi pomoćnika. Međutim, sudeći pre komentaru male Nort on joj uopšte nije bio od pomoći, pa mu je tom prilikom oštro odbrusila: “Ti nikada nećeš moći da budeš dizajner!“.

nort vest kim kardašijan
Foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje je o tom događaju pričao kroz smeh, ali svakako kaže da mu kritike od strane Nort jako znače, jer su deca veoma iskrena, a pogotovo ona.

Tako se na meti kritika sada našla i njena mama Kim Kardašijan, a Nort je uopšte nije štedela, dok zbog njenih komentara nije bilo prijatno ni Kiminom dizajneru čiji se potpis našao na haljini koju je tom prilikom ponela.

KIm Kardašijan i Nort Vest
Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian

Naime, Nort je prisustvovala kreiranju haljine za Kim koju treba da ponese na Met Galu, međutim, njoj se kreacija i njie previše dopala, pa ju je okarakterisala kao “haljinu za devojke na Havajima“, a zatim dodala da biseri na njoj „izgledaju fejk“.

“Ovo je moja najveća noćna mora, ovo je kao da sam doživeo udarac veče pre Met Gale, morao sam da se pripremim da ću dobiti osudu od devetogodišnjakinje“, rekao je dizajner koji je kreirao haljinu za Kim.

Sve to smo imali priliku da vidimo u poslednjoj epizodi “Keeping Up With Kardashians“, a tom prilikom je Nort komentarisala i ostale učesnike Met Gale, pa je stajling bivšeg dečka njene majke Pita Dejvidsona okarakterisala sa rečima “Ideš na Met Galu, Pite, a ne na benzinsku pumpu“.

Jedno je sigurno, a to je da će mala Nort definitivno biti modni mogul svoje porodice, što i ne čudi s obzirom na to da su joj roditelji prave modne ikone.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News