Pretraži

„ON JE SPOSOBAN ZA SVE“: Kim Kardašijan se požalila sestri, pa otkrila da Nort više voli da bude kod Kanjea! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

U porodici Kardašijan dešavanja definitivno ne prestaju! Kim Kardašijan je sada otkrila nešto više o odnosu najstarije ćerke Nort Vest i bivšeg supruga Kanjea Vesta.

Naime, nakon burnih svađa koje je imala sa starijom sestrom Kortni, čini se da su njih dve sada izgladile odnos, te su se našle u iskrenom razgovoru o bivšima i njihovoj deci u najnovijoj epizodi rijalitija „Kardašijanovi“.

Buran razvod od muzičara i kreatora Kanjea Vesta bio je veoma medijski propraćen, a rijaliti zvezda je više puta govorila o roditeljstvu, te kako je uspela da izgladi odnos sa otuđenim partnerom dovoljno da se dogovoraju o dobrobiti njihovo četvoro dece.

Kim se poverila Kortni i otkrila da njena nastarija ćerka voli više da provodi vreme kod Kanjea.

„Nort će otići kod njenog tate i reći će ‘Tata je najbolji. On je dovoljno sposoban za sve. Nema dadilju, ni kuvara, ni obezbeđenje i živi u stanu’, onda će početi da plače i reći će ‘Zašto ti nemaš stan? Ne mogu da verujem da ne živimo u stanu’ „, otkrila je ona, a njena sestra Kortni koja je takođe rastavljena od prvog supruga Skota Disika sa kojim ima troje dece, podržala je u ovom i dodala:

„Moji to isto rade kod Skota. Kažu mi ‘On ima najbolju kuću, tvoja kuća je nikakva. Njegova je bolja, nije prevelika, ima dobar vajb’. Mislim da uvek sve padne na roditelja koji je više uključen“, rekla je Kortni.

Kim Kardašijan je otkrila da se, uprkos svim svađama kroz koje su prošle, uvek okrene ka Kortni kada joj treba savet oko dece ili da se nekom poveri zbog slične situacije kroz koje prolaze.

„Kortni je definitivno ta kojoj se obraćam za savete o majčinstvu. Mislim da nas dve imamo dosta toga zajedničkog kada se radi o roditeljstvu, a i deca su nam slično godište.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz