Pretraži

Dženifer Aniston pokazala do sada neviđene detalje iz života: Glumica otkrila kako provodi slobodno vreme, novim fotografijama oduševila fanove (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dženifer Aniston je objavila niz slika, pružajući uvid u svoj život sa svojim ljubimcima, voljenima i svakodnevnim aktivnostima.

Bivša zvezda „Prijatelja“ dala je obožavaocima uvid u svoj život u nizu fotografija sa svojim ljubimcima, prijateljima i svojim užurbanim rasporedom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

U svom novom Instagram postu, Dženifer je podelila selfi u kolima, sliku svog psa Lorda Česterfilda koji naslanja glavu na njeno koleno i FaceTime poziv sa dugogodišnjom prijateljicom Andreom Bendevald. Ali to je bio samo početak njenog niza slika.

Poznata glumica inače ne objavljuje detalje iz svog života, te je ovaj niz oduševio sve njene pratioce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Takođe je uključila fotografiju žene koja zaustavlja taksi na uglu Njujorškog grada, grupni selfi sa prijateljima Moli MekNirni i Amandom Ank, koje su u braku sa Džimijem Kimelom i Džejsonom Batemanom, redom, kao i sliku grljenja sa svojim psom Klajdom. U pravom stilu Rejčel Grin, Dženifer je završila seriju slika sa porukom na ogledalu: „Volim te xx“.

Nije iznenađenje što je njen foto dump takođe uključivao selfi u ogledalu sa svojim ličnim trenerom, Danijem Kolemanom, nakon intenzivnog treninga. Pedesetpetogodišnjakinja stavlja vreme sa svojim voljenima na prvo mesto, ali takođe ostavlja prostor za svoje zdravlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

„Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam da jedem svežu hranu i spavam koliko god mogu. Pored svega toga, pokušavam da budem veoma svesna onoga što puštam u svoj prostor uma“, rekla je Dženifer za CR Fashion Book prošle jeseni.

„Možete meditirati bilo gde, ali obično to radim čim se probudim“, rekla je za E! News u julu 2022. godine.

„Samo spustim noge na pod i sednem ispred malog oltara. Ako sam van kuće, jednostavno pronađem prostor za to. I čak ako traje pet minuta, 10 minuta, jednostavno moram to da uradim“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz