Pretraži

Edita Aradinović nestala sa Instagrama: Fanovi se pitaju zašto se pevačica odlučila na takav potez u ovom trenutku (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Poznata pevačica Edita Aradinović obrisala je sve objave sa Instagram profila, pa ostavila šokirane fanove koji se pitaju odakle dolazi ovakav potez.

Edita Aradinović neretko privlači veliku pažnju javnosti što svojim muzičkim talentom, što svojim iskrenim izjavama. Ona je veoma aktivna u javnom životu, a njena aktivnost ne zaostaje ni na društvenim mrežama, naročito na Instagramu gde je prati preko 600 hiljada ljudi. Upravo zbog toga sve je šokirao pevačicin najnoviji potez.

Naime, na njenom profilu su se do nedavno mogle videti mnogobrojne objave koje su pokazivale pevačicin originalni stil, međutim sada je taj profil prazan. Otkriće da je Edita sa svog profila obrisala sve fotografije je fanove ostavilo bez teksta i sada se svi pitaju šta ju je nateralo na ovakav korak.

Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic

Naime, ona je nedavno upravo na svom profilu pričala o svom viđenju društvenih mreža na kojim je sve „sređeno“, pa istakla svoju razočaranost u „lažni sjaj“ koji nam pruža moderno vreme u kom više ne postoji empatija.

“ I onda kao gledaš tuđe živote na Instagramu kako izgledaju kao svi nekako srećno, sređeno, kako putuju negde, kako su negde pored mora, kako voze dobar auto, kako kao, šta god, a znaš i sam kad legneš i ostaneš u četiri zida koliko za svaki taj potez je potreban trud. Za svaki odnos, za sve. Imam utisak kao da je nestalo tog nekog poštovanja. Možda ga nikad nije bilo, možda, mislim nemoguće da nije, možda sam ja odlepila, možda sam ja, ne znam. Ljudi šta se dešava, ako se zamonašim to verujete nije došlo niodkuda. Nekako žao mi je što nema više empatije, što nema te sramota, što nema tog nekog razumenvanja, što je sve nekako interes, što nisi dobar ako nisi ovo uradio, odmah te neko postavlja na neku lestvicu“, dodala je iskreno Edita.

Upravo zbog ovoga se mnogi pitaju da li je upravo taj „lažni sjaj“ na društvenim mrežama naterao pevačicu da se povuče.

Sa druge strane, brisnaje objava na društvenim mrežama je postao ustaljen marketinški trik koji koriste što starne, što naše muzičke zvezde, pre izdavnja novog albuma, a pevačica je malo pre nego što je izbrisala sve sa svog profila, nagovestila da uskoro izlazi njen novi album.

„Spremite se na jedno dugoročno druženje, mnoštvo sadržaja i novi album album“, objavila je ona između ostalog, nedavno na svom Instgramu.

Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic

Najava o izlasku novog albuma je navela fanove da se zapitaju da li se i Edita priklonila ovom merketinškom trendu i time najavila nove poslovne uspehe.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz