Pretraži

Drejk na Superbowl-u osvojio 1.9 miliona funti, pa se javno obratio Tejlor Svift

Showbiz
0
drejk
Foto: Instagram printscreen/champagnepapi

Poznati reper Drejk zahvaljujući Superbowl- u zaradio je 1.9 miliona funti, pa se obratio poznatoj pevačici Tejlor Svift.

Vikend koji je obeležio Superbowl je iza nas, i mada je već prošlo tri dana od ovog događaja to je i dalje tema o kojoj svi pričaju.  Sada je isplivao jedan video koji je ponovo pokrenuo priče. Naime, poznati reper Drejk je zahvaljujući ovom takmičenju osvojio čak 1.9 miliona funti.

Reper je dobio ovu svotu novca nakon što je podržao Kanzas Siti Čifse na Superbowl-u. Oni su pobedili San Francisko 49erse i što je za Drejka bio razlog za slavlje.

Nakon tog saznanja on je snimio sebe kako slavi pa otkrio da je osvojio veliki dobitak zbog ove pobede. „Uložio je 910.000 funti na Čifse i zauzvrat dobio 1.86 miliona funti“, piše „Dejli Mejl“.

Poznata pevačica Tejlor Svift je takođe podržala Čifse, naročito zbog činjenice da njen novi dečko Travis Kelsi igra upravo u ovom timu. Njihov poljubac na kraju igre je obeležio Superbowl, a potom joj se i Drejk obratio upravo u svom snimku.

– Ne mogu da se kladim protiv Sviftova (fanova Tejlor Svift) – rekao je Drejk.

Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Inače, osim Tejlor i Trevisa ovaj događaj su obeležile i skandalozne odevne kombinacije Kanjea Vesta i njegove izabranice Bjanke Sensori, kao i reklama na pauzama u kojoj se pojavljuju Dženifer Lopez i Ben Aflek.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz