Pretraži

Dženifer Lopez propala u zemlju zbog Benovog postupka: Reklama sa Superbowl-a o kojoj bruji svet koštala je MILIONE!

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata glumica i pevačica Dženifer Lopez i njen suprug, glumac Ben Aflek, glavne su zvezde reklame koja je na pauzama Supebowla nasmejala sve.

Ovog vikenda održana je najveća sportska manifestacija Superbowl koja je okupila more slavnih ličnosti. Tribine su bile pune, a na pauzama su kao i uvek prikazivane reklame, međutim ovoga puta jedna je privukla posebnu pažnju. U pitanju je reklama za krofne „Dunkin Donuts“ u kojoj su glavne zvezde Dženifer Lopez i Ben Aflek, a pored njih su se našli i Tom Brejdi, Met Dejmon i Fet Džo. Ova reklama u trajanju od trideset sekundi, prema informacijama koje se mogu naći na internetu, ovaj poznati lanac restorana koštala čak 7 miliona dolara!

U ovoj reklami Ben odlučuje da pokaže Dženifer kako izgleda kada uđe u njegov svet. Glumac se potrudio, dok je spremio koreografiju, pa nakon što je obukao trenerku za đuskanje započeo je sa igranjem. Sve se odigralo kada je Ben upao u Dženiferin studio zajedno sa svojom ekipom za ples.

Iako su ga ubeđivali da ne radi to, on je ipak odradio svoje, a pevačicin izgled lica je govorio više od hiljadu reči. Ona ga je samo kratko pogledala a zatim zažmurila, verovatno u nadi da će sve nestati.

Foto: Youtube printscreen/Dunkin’

– Pričali smo o ovome – rekla je kratko Dženifer dok je njegov prijatelj Met Dejmon dodao:

Nekad je teško biti tvoj prijatelj.

Inače, pored ove reklame Superbowl je obeležilo još nekoliko događaja. Jedan od njih je bio i strastveni poljubac Tejlor Svift i njenog dečka Trevisa Kelsija, ali i skandalozne odevne kombinacije Kanjea Vesta i njegove izabranice Bjanke Sensori.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz