Pretraži

Radio je DNK test 3 puta! Popularni reper dugo je krio da je postao otac, priznao da nije verovao da je sin njegov

News
0
drejk
Foto: Instagram printscreen/champagnepapi

Popularni američki reper Drejk, 2017. godine se ostvario kao roditelj i postao otac dečaka Adonisa.

Njegova publika, mediji, kao ni javnost nisu znali za postojanje dečaka sve do 2018. godine iz samo jednog razloga – Drejk nije bio siguran da je sin njegov!

Bivša manekenka i slikarka francuskog porekla Sofi Bruso i Drejk upoznali su se u Amsterdamu u jednom restoranu, a  nakon upoznavanja su uplovili u kratku romansu tokom koje je Sofi ostala trudna i rodila reperovog sina.

Vest da je popularni izvođač postao otac prvi je otkrio njegov kolega Puš Ti, sa kojim je Drejk u tom trenutku bio u sukobu. Puš je u svojoj numeri kojom je isprozivao repera otkrio da ima i sina.

Drejka je ovaj potez iznenadio, ali je i čestitao reperu na promišljenom potezu i nazvao ga genijem. U jednoj svojoj numeri, izvođač je naveo „Dete je moje/ Nisam krio dete od sveta/ Krio sam svet od deteta“, odrepovao je on tada.

@sophieknowsbetterOur European summer

♬ original sound – sophie.brussaux

On je prvi put progovorio o sinu i odnosu sa Sofi u HBO emisiji „Prodavnica“ 2018. godine.

„Našli smo se u određenoj situaciji i oboje smo delili određenu odgovornost. Sada sam jako uzbuđen i biću sjajan tata“, rekao je.

Kao jedan od razloga zašto nije hteo da otkriva da je postao otac jeste što reper nije bio siguran da je Adonis njegov sin, s obzirom na to da se sa Sofi video svega nekoliko puta. On je zbog toga odlučio da uradi DNK test, ali njegov prvi pokušaj nije bio uspešan.

„Iskren da budem, uradio sam DNK test, a onda su nam javili da je oštećen prilikom prevoza i da ne mogu da budu 100 posto sigurni da li je on moj sin ili ne. Čekao sam. Tako da je to bila situacija u kojoj sam bio na čekanju, pa nisam hteo da kažem svetu da je to moj sin, jer je moglo da se ispostavi drugačije. Ako vidite mog sina, jasno vam je zbog čega. Trebalo je da se urade još dva kvalitetna DNK testa iz dve različite kompanije“, ispričao je reper.

Prve reakcije javnosti kada su videle malog Adonisa i jeste bila neverica. Dečak je naime veoma svetle puti, očiju i kose, te je njegov izgled u potpunosti suprotan Drejkov. Međutim, Adonis zaista jeste Drejkov sin, a danas je reper veoma posvećen otac. Iako dečak živi sa mamom u Francukoj, on i njegov tata uživaju u brojnim zajedničkim aktivnostima, a kada su zajedno uvek se trude da nadoknade izgubljeno vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

Pored toga, Adonis je talentovan na brojnim poljima, čime se Drejk često hvali na društvenim mrežama. On zahvaljujući mami i njenom poreklu govori i engleski i francuski, a od Sofi je nasledio i talenat za slikanje, te je veoma posvećen i ovoj aktivnosti.

Dečak je veliki ljubitelj košarke, a poznati reper ga često vodi na utakmice, ali i trenira sa njim s obzirom na to da je Adonis pokazao talenat za ovaj sport. Čini se da je povukao najbolje od mame i tate, jer Drejkov sin ima i talenta za muziku. On je to najpre pokazao kada je čestitao tati 36. rođendan uz svoju verziju pesme „Srećan rođendan“ i tada prvi put otkrio svoje vokalne sposobnosti.

U oktobru prošle godine, Drejk je na svom Instagram profilu podelio i prvi muzički projekat svog jedinca. Adonis je odrepovao svoju prvu pesmu na proslavi šestog rođendana, a njegov snimak je podelio ponosni tata. „Srećan rođendan sine. Fristajl mog čoveka“, napisao je on tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News