Pretraži

Kanje Vest i Bjanka Sensori ne prestaju da šokiraju: U bizarnim izdanjima čak i na Supebowl-u! (VIDEO)

Showbiz
1
Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par koji ne prestaje da šokira javnost, Kanje Vest i njegova izabranica Bjanka Sensori, ponvo su sve ostavili bez teksta i to odabirom autfita za Supebowl.

Od kada su stupili u vezu Kanje Vest i njegova devojka Bjanka Sensori privlače ogromnu pažnju svojim ponašanjem, a svako njihove pojavljivanje uvek je propraćeno novim skandalom. Nedavno je sve šokirao još jedan kada se Bjanka na ulici pojavila poptpuno naga noseći samo kabanicu koja nije skrivala apsolutno ništa i samo što su fanovi prestale da pričaju o tome već se pojavio novi povod.

Naime, pored mnogobrojnih poznatih ličnosti sinoćnjem Superbowlu su prisustvovali i Kanje i Bjanka. Oni su i ovde opravdali „očekivanja“ i svojim odabirom odevne kombinacije šokirali sve.

Njih dvoje su na događaj stigli u uparenim crnim kombinacijama. Reper je nosio crno od glave do pete, čak mu ni oči nisu virile. On je na sebi imao crnu kožnu jaknu i kožne pantalone, ali najviše pažnje je privukao jedan detalj na njegovoj glavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ye (@kanyewest)

Naime, on je imao crnu kapuljaču koja mu je prekrila celo lice a na njoj se nalazio znak raspeća. Ovaj je dizajn čuvenog kreatora Aleksandra Mekvina iz 1996. godine naišao je na osudu kod mnogih, mada neki ističu da je on ovim verovatno želeo da oda počast diazajneru s obzirom da je preminuo na jučerašnji dan, pre tačno 14 godina.

Sa druge strane ni Bjankina kombinacija nije prošla bez komentara. Ona je takođe cela bila u crnom, s time što se njoj za razliku od Kanjea videla faca. Ona je nosila crni predimenzionirani kaput od najlona, rukavice i kapuljaču od lateksa, a fotografije kombinacija koje su privukle veliku pažnju javnosti možete pogledati ovde.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz