Pretraži

Poljubac koji je ukrao svu pažnju na Superbowlu: Tejlor Svift i Trevis Kelsi zbog jednog poteza postali glavna tema svetskih medija! (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Popularna pevačica Tejlor Svift i njen dečko Trevis Kelsi juče su na spektakularnoj sportskoj manifestaciji Supebowl odvukli svu pažnju poljupcem o kom sada ne prestaje da se priča.

Poznata pevačica Tejlor Svift još od jula 2023. godine intrigria javnost svojom vezom sa igračem američkog fudbala Trevisom Kelsijem. Iako na početku nisu želeli da priznaju da su u vezi, ubrzo je sve isplivalo na videlo, a od tada njih dvoje ne prestaju da odvlače pažnju pratilca, pa ni Superobowlu nije bio izuzetak.

Naime, Superbowl je sinoć okupio more slavnih ličnosti, a između ostalog na tribinama se našla i pevačica Tejlor Svift koja je strastveno navijala i bodrila svog dečka koji je na terenu davao sve od sebe.

Čifsi su odneli pobedu, a potom je Tejlorin i Trevisov potez zapečatio celoukupno veče.

Tejlor je nakon kraja meča sačekala Trevisa na terenu. Pevačica ga je prvo zagrlila, a potom su se njih dvoje strasno poljubili. Ovaj čin je dočekan sa gomilom oduševljenja, a sve je naravno zabeleženo, pa je snimak ovog poljupca odmah zavladao društvenim mrežama.

 

Svi su odmah počeli sa ostavljanjem komentara, a najčešći je buo taj da je Tejlor obeležila Supebowl. Osim toga. ono što su mnogi očekivali jeste da će sportista tokom ovog momenta zaprositi pevačicu, a ovim povodom čak su orgainozovana i klađenja.

Naime, klađenja vezana za ovaj događaj su postala tradicija, a ljudi se klade oko oko najrazličitijih stvari poput autfita koji će poznati poneti, kojom pesmom će početi nastup svetske zvezde koja će te godine zabavljati publiku na poluvremenu, koji tim će prvi istrčati na teren, kako će se bacati novčić na početku utakmice, a ove godine najzapaženija objava bila je da li će Trevis zaprostiti Tejlor. Iako su oni koji su se kladili na ovo, izgubili, ipak ovaj par je zasigurno obležio ovogodišnji Superbowl.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz