Pretraži

PRVI BOŽIĆ U NOVOJ KUĆI SA NOVOM SUPRUGOM: Darko Lazić praznike proslavlja tradicionalno, ova godina posebna je zbog jedne stvari!

Showbiz
3
Darko Lazić
Foto:Printscreen/Instagram:darkolazicofficial

Folker Darko Lazić će ovaj radosni hrišćanski praznik proslaviti uz suprugu Katarinu Lazić, ali i uz svoje dvoje dece, Lorenu i Alekseja.

Otkad je stupio u vezu, a potom i brak sa sadašnjom suprug, popularni pevač se smirio i započeo pravi porodični život. Iako je par nedavno kupio stan u vrednosti od 200.000 evra u Novom Sadu, oni su odlučili da praznike proslave u Darkovom rodnom mestu Brestaču i kući koju je nedavno završio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Do sada je Darko Lazić svaki praznik provodio radno, ipak on je od sada odlučio da započne novu tradiciju i da verske praznike provodi kraj porodice. Tako je juče, na Badnje jutro, po prvi put otišao sa sinom Aleksejem po Badnjak, što ga je posebno raznežilo, dok su ga supruga Katarina i ćerka Lorena, iz prvog braka, čekale kod kuće sa posnom trpezom, a sada je otkrio kakve su im planovi na dan Božića.

„Ranije sam radio za vreme praznika, a sada uzimam slobodno bez izuzetka. Ovaj Božić slavim u svojoj kući u Brestaču. Ovo je prva godina da Aleksej ide sa mnom jer je do sada bio mali i presrećan sam zbog toga.  Božić ćemo provesti u krugu porodice uz razna tradicionalna jela. Svake godine položajnik je moj kum koji je krstio Alekseja i tako će biti i ove godine“, navodi Darko za „Blic“, a Katarina dodaje:

„Darko je kao domaćin zadužen za badnjak i za pečenicu, ja sam zadužena za ostatak trpeze i za to da uredim kuću kako bi odisala pravim božićnim duhom.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Što se tiče planova za sledeću godinu, Darko Lazić i Katarina se nadaju medenom mesecu na koji nisu imali priliku da odu nakon svadbe, a kada se radi o potencijalnom proširenju porodice par pušta da sve ide svojim tokom.

„Dosta toga lepog se desilo prošle godine, ove godine sledi američka turneja, nakon koje idemo na zasluženi odmor i medeni mesec, konačno. Što se tiče proširenja porodice, pustićemo da sve ide svojim tokom, ako Bog da biće i proširenja“, rekao je folker za „Blic“.

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz