Pretraži

„KAĆA JE UTICALA NA MENE“: Darko Lazić iskreno o drastičnim ŽIVOTNIM PROMENAMA, pa otkrio kada planira na medeni mesec

Showbiz
0
darko lazić
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Folker Darko Lazić progovorio je iskreno o početku 2024. godine, o planovima za budućnosti, kao i o odnosu sa suprugom Katarinom.

Darku je prošla godina bila puna uspeha, a on je između ostalog po drugi put stao na „ludi kamen“ i oženio svoju prvu ljubav iz mladosti, Katarinu.

Darko i Katarina posle grandiozne svadbe uživaju u mirnom i skladnom bračnom životu. Da je u potpunosti promenio svoj način života, pevač je pokazao i nedavno proslavom Božića u novoj kući koju je sagradio u svom rodnom mestu Brestaču.

S obzirom na to da mnogi smatraju da je njega najviše promenila Kaća, Lazić je sada otkrio da li ima istine u ovim navodima.

„Ne može mene niko da promeni, ako ja to ne želim. Kaća jeste uticala, u smislu da mi prija i da sam srećan sa njom. Nemam šta da menjam u životu, samo neću ponavljati greške koje su bile loše po mene“, istakao je on,  a potom priznao da li je zadovoljan kako mu je počela nova godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

„Zadovoljan sam kako mi je krenula 2024. godina. Neka ostane ovako i ja ću biti prezadovoljan. Nikad se ne osvrćem na ono što je bilo. Moglo se mnogo toga promeniti, sve što je ružno zaboravljam i gledam samo prema budućnosti.“

Prošlu godinu su između ostalog obeležili brojni koncerti njegovih kolega i koleginica, a sada je Darko Lazić otkrio da li i on planira neki veliki projekat, kao i u kom pravcu se kreće kada je reč o muzici.

„Dosta manje muškaraca pravi koncerte. To je velika organizacija. Treba se i psihički i fizički spremiti. Napraviću ove godine koncert, najkasnije sledeće. Potrebno je imati dobre hitove, veliku organizaciju. Lenj sam, ali ću se potruditi da se to promeni. Bitno je kakve pesme nađeš i ko se najbolje uklapa u duete koje snimaš. Ponovio bih saradnju sa Rastom i Vojažem. Veliko poštovanje za njih. Znači mi kad me pohvale kolege, daju mi vetar u leđa i motivacija za pevanje i karijeru. Bilo je mnogo saveta od velikih zvezda, ali ne mogu da se setim“, izjavio je kroz osmeh Lazić za „Blic“.

Pevač je praznike proveo uglavnom radno, a tek mu predstoji brojni nastupi, među kojima se nalazi i američka turneja, nakon koje bi Darko trebao da ode na zasluženi odmor.

Kako navodi, on nije imao priliku da napravi pauzu već pune dve godine, a Katarina i Darko su odlučili da slobodno vreme iskoriste i kako bi otišli na medeni mesec, s obzirom na to da letos nije bio pravi trenutak za to.

„Radio sam u Banjaluci, nakon toga Kopaonik… Spavao sam u automobilu. Polomljen sam sav. Milion puta mi bude haos u glavi, jedva sve uspevam i postižem. Snimam jednu novu pesmu, duet je u pitanju. Nakon toga bih trebao da idem za Ameriku, radiću mesec ili meseci po dana. Nakon toga bih konačno trebalo da odem na odmor jer nisam bio dve godine. Čekam i medeni mesec i odmor i sve što može. Dvadeset dana da isključim telefon i da me nema uopšte“, zaključuje Darko Lazić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz