Pretraži

TATIN MALI KLON: Darko Lazić pokazao neverovatnu sličnost sa naslednikom, pa se prisetio mladosti (FOTO)

Showbiz
0
darko lazić
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Folker Darko Lazić oduševio je sve fotogorafijom koja je pokazala neverovatnu sličnost sa sinom.

Poznato je da Darko ima dvoje dece, ćerku Lorenu iz prvog braka sa Anom Sević i sina Alekseja iz odnosa sa Marinom Gagić.

Iako su njegovi odnosi sa bivšim izabranicama često bili turbulentni, te se neko vreme i sudio sa Anom zbog alimentacije, a potom su se odnosi između njega i Marine zaoštrili, s obzirom na to da je njegova bivša verenica izjavila da ni ona ni Aleksej nisu pozvani na Darkovo venčanje sa Katarinom.

Marina je između ostalog tom prilikom istakla da Darko ne posvećuje dovoljno pažnje njihovom sinu, te da se pevač nije pojavio na lekarskim pregledima koje je Aleksej imao.

Međutim, u poslednjih nekoliko meseci Darko Lazić neretko kači slike i sa ćerkom i sa sinom i pokazuje koliko je vezan za naslednike. Božićne praznike su svi zajedno proveli u novoj kući koju je pevač sagradio u rodnom Brestaču, a tom prilikom je Darko započeo novu tradiciju sa sinom.

Sada, folker se prisetio svojih muzičkih početaka u „Zvezdama Granda“, te je uporedio svoj i izgled svog naslednika. Darko i Katarina su Alekseja ošišali na identičnu frizuru kakvu  je Darko imao u mladosti, što je oduševilo njegove pratioce na društvenim mrežama.

„Tatina frizura iz mlađih dana“, napisao je on.

darko lazić
Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz