Pretraži

VELIKO PRAZNIČNO IZNENAĐENJE: Darko Lazić oduševio naslednike, Katarina zabeležila svaki trenutak (FOTO)

Showbiz
1
darko lazić
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Folker Darko Lazić odlučio je da iznenadi svoje najmlađe posebnim novogodišnjim iznenađenjem.

Poznato je da pevač iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz veze sa Marinom Gagić sina Alekseja. O njegovom razvodu od Ane, pre više od pet godina, naširoko se pisalo, a poznato je da supružnici u tom trenutku nisu ostali u dobrim odnosima, te da su se čak i našli na sudu zbog alimentacije.

Međutim, oni su posle nekog vremena izgladili odnose, a sada podjednako učestvuju u podizanju Lorene. Njihovi odnosi su sada toliko dobri, da je Ana čak sa sadašnjim suprugom bila gost na venčanju Darka i njegove nove izabranice Katarine.

Sa druge strane, što se tiče odnosa sa Marinom Gagić situacija je malo drugačija. Nakon njihovog rastanka, činilo se da je među nekadašnjim partnerima sve u redu, a ona se čak našla kao model za brend trenerki koje je pokrenula Darkova sadašnja supruga.

Ipak, baš pred venčanje Katarine i Darka, Marina se oglasila i zamerila Darku što ona nije pozvana na svadbu, te je istakla da je i Aleksej bio pozvan samo tri dana pred događaj.

Uprkos njihovom turbulentnom odnosu, Darko Lazić je još jednom pokazao da je posvećen otac, koji se svojim naslednicima trudi da ugodi u svakom pogledu.

Tako su sada on i Katarina organizovali dolazak Deda Mraza na njihovu kuću adresu, kao iznenađenje za Lorenu i Alekseja. I dok je Katarina stajala sa strane i zabeležila ova trenutak, Darko je sa decom uživao u predstavi koju im je priredio.

Prema snimku i Lorena i Aleksej su bili oduševljeni ovim poklonom, te su sa pažnjom slušali sve što Deda Mraz ima da im kaže pred predstojeće praznike.

darko lazić
Foto: Instagram printscreen/katarinalazic24

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz