Pretraži

“Bila sam u depresiji“: Zorja iskreno progovorila o teškim trenucima i zdravstvenom problemu sa kojim se izborila (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Zorja je ovogodišnjim nastupom na Pesmi za Evroviziju privukla veliku pažnju publike, a sada je za IDJTV otkrila nepoznate detalje o svom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorja (@zorja__)

Ova mlada pevačica postala je poznata javnosti još pre nekoliko godina kada se pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“ kada je sve osvojila svojim neverovatnim talentom, rasponom glasa i upadljivom lepotom.

Ovogodišnjem učešćem na Pesmi za Evroviziju oduševila je publiku i postala jedan od favorita svojom izvedbom pesme “Lik u ogledalu“.

Nakon učešća na ovom velikom takmičenju, Zorja je bila jedna od gošća u IDJHot emisiji u kojoj je progovorila o do sada nepoznatim stvarima, te je otkrila da je prošla kroz jedan težak period na samom početku svoje karijere, kada se kako je sada priznala borila sa depresijom

Pevačica je za IDJTV kamere progovorila o tom periodu, kako danas gleda na sve to, ali i kako reaguje na negativne komentare.

“Bila sam u depresiji, to je definitivna dijagnoza bila. Ne mogu da kažem težak početak, razumem zašto drugi to misle, za mene je u tim trenucima to sve bilo normalno i bio je to jedini način na koji sam umela nešto da radim, ali u stvari ponovo bih sve isto izabrala. Ono što sam danas ne bih bila bez tog teškog početka. Okej, nije bilo prijatno, ali nadam se da je ishod svog tog mučenja zapravo pozitivan i jeste kao što možeš da vidiš“, priznala je Zorja.

Šta je ona to još rekla o karijeri i privatnom životu, ali i najnovije vesti iz showbizza pogledajte u emisiji IDJHot.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz