Pretraži

Mermerni zidovi i zlatni detalji: Ana Sević pokazala deo novog porodičnog doma, voditeljka uživa u luksuzu koji oduzima dah (FOTO)

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka i pevačica Ana Sević pokazala je detalje novog luksuznog doma.

Poznato je da Ana od 2018. godine uživa u srećnoj ljubavi sa biznismenom Danielom Nedeljković, koju su krunisali sa dvoje dece, dečakom i devojčicom.

Iako nije često govorila o ovom odnosu u javnosti, Ana se sa suprugom neretko pojavljivala na mnogim događajima, a njihovi osmesi su uvek otkrivali da ovaj par uživa u porodičnoj idili.

Nakon drugog porođaja, Daniel je ispunio Ani veliku želju i u njihovom stanu joj sagradio zatvoreni bazen, te je voditeljka često na svojim društvenim mrežama objavljivala ovaj kutak koji je u potpunosti prilagodila za svoje uživanje.

Međutim, njima je stan po svemu sudeći postao premali, pa su Ana i Daniel nedavno priuštili sebi velelepnu vilu u jednom poznatom beogradskom naselju. Oni već nekoliko meseci unazad rade na sređivanju porodičnog doma, a sada je voditeljka podelila neke dalje iz nove kuće i još jednom oduševila sve svojim ukusom i elegancijom.

Po svemu sudeći, radovi su već pri kraju, pa je ova petočlana porodica već prenela neke stvari, a Ana se sada uslikala u svom novom kupatilu.

Njeno novo kupatilo je kompletno u sivo-belom mermeru, dok su detalji u elegantnoj bronzano-zlatnoj boji. Ormarić iza nje je već prepun njenih proizvoda za negu lepote, a iza nje se nazire hodnik i zidovi u beloj boji, kao i detalj u vidu zlatnog lustera i veliki prozori od poda do plafona.

Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Nedavno je ekipa emisije „Paparazzo lov“ pratila Anu Sević prilikom čega su prikazali njenu novu kuću, a gledaoci su ostali oduševljeni izgledom ove vile, dok je najupečatljivi detalj staklena terasa na krovu njihovog novog doma, ukrašena palmama.

Foto: Youtube printscreen/
Paparazzo Lov Pink

 

Komentari (1)

  1. Seljaci ostaju seljaci, ma koliko para da imaju.
    Nego cime se bavi taj njen i koliko porez placaju drzavi?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz