Pretraži

„Ta prijateljstva su fejk“: Bore i Stefan oštro prokomentarisali situaciju na muzičkoj sceni, pa progovorili o odnosu sa kolegama (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Članovi poznate rep grupe THCF, Bore i Stefan progovorili su o prijatljstvima na javnoj sceni, pa priznali kakav odnos oni imaju.

Poznata rep grupa THCF postoji već više od dve decenije, a poznati tandem Stefan i Bore predstavili su svojim fanovima kroz godine mnogobrojne hitove koji se i dan danas slušaju.

Pre nekoliko dana oni su izbacili pesmu u saradnji sa poznatom pevačicom, Nikolijom, pod nazivom „Milo moje“ u sklopu njenog novog albuma „Lavina“, a sada je poznati dvojac gostovao u najnovijem izdanju emisije Quiz na IDJTV-u, prilikom čega su podelili detalje vezane za svoju karijeru, ali i privatni život.

Kako njih dvojica iza sebe imaju dugogodišnje karijere, oni su tokom godina upoznali mnogobrojne ličnosti sa javne scene, a sada su odgovorili na pitanje da li postoje lažna prijateljstva među poznatima.

„To pitanje je ovde više puta postavljeno i moje mišljenje je da postoje mnoga, da su većinski fejk“, istakao je Bore, na šta se Stefan nadovezao:

„I sami ste svedoci tih fejk prijateljstava, je li vidite kako se raspadaju društva, grupe!?“

Kako njihova grupa postoji više od dve decenije, a još uvek dobro funkcionišu Bora se dotakao i njihovog odnosa.

„Generalno je i malo nezahvalno pitanje, ne može bilo šta da bude pravo prijateljstvo. Nas dvojica možemo da se zovemo pravim prijateljima jer se znamo od 5. godine života, ali kako sad sa nekim koga sam upoznao preko rep muzike mogu da se nazivam pravim prijateljem. Može da mi bude kolega, ortak reper, ali prava prijateljstva na sceni ako ćeš još realnije, uopšte ne postoje. Postoje uvažavanja, poštovanja i kao saradnje neke“, istakao je on, pa dodao:

„E sad o tome možemo da diskutujemo, da li su saradnje to kao gotivimo se, pa volimo i uvažavamo jedni drugima muziku ili radimo iz nekog interesa zato što je neko na boljoj poziciji od tebe.“

Šta su članovi THCF-a još otkrili o svojim privatnim životima, šta im supruge zameraju, koji od njih dvojice „više laže“, kao i momente vezane za njihovu karijeru pogledajte u novom izdanju IDJQuiza.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz