Pretraži

“Pred nama je dugačka i teška borba“: Sara Stanković humanim gestom oduševila pratioce, o njenom postupku bruje mreže

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:saraastankovic

Popularna influenserka Sara Stanković na svojim društvenim mrežama često ističe koliki je ljubitelj životinja, a sada se odlučila na jedan humani gest koji je oduševio njene fanove.

Poznato je da Sara, kao i njena mlađa sestra influenserka Lea često apeluju i dele brojne akcije naročito kada su u pitanju životinje, kao i da su veoma vezane za svoja dva psa, od kojih je jedan udomljen od strane njih pre nekoliko godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Stankovic (@saraastankovic)

Ovog puta Sara je na oglasu pronašla psa koji je bolestan, ali je na prodaju. Ubrzo je odlučila da želi da ga skloni i da mu pomogne, a svoje pratioce na Tviteru je obavestila o svom planu i otkrila kako se sve odigralo.

“Pre neki dan na oglasu se prodaje pas 3, 5 godina starosti, danas je kod mene i nažalost pred nama je dugačka i teška borba. Ima krpeljsku groznicu, otečenu slezinu, oštećen bubreg, visoku temperaturu i promene na grudima koje moraju da se operišu“, započela je Sara, pa priložila fotografije umiljatog psa rase mops kojeg su gazde stavile na prodaju zbog nemogućnosti čuvanja.

Foto:Printscreen/X:svemojelutke

Ovo nije prvi put da Sara, ali i njena sestra Lea pomažu napuštenim ili bolesnim životinjama. Sestre Stanković neretko dele apele, te su do sada uspele da pronađu novi dom za veliki broj pasa ili barem da ih zbrinu na neko vreme.

“Za nju sam zamislila neki lepši život u savršenoj porodici, ali to je sada daleko na horizontu i čekam da se prvo oporavi, ako se oporavi. Borba počinje danas, veterinar će nas viđati svaki dan, ona diše baš loše i bori se za svaki dah usled krpeljske groznice.“

Foto:Printscreen/X:svemojelutke

“Veliki broj pasa sam sklanjala sa ulice ili iz loših uslova, ali ovako nešto nikad nisam doživela, a znala sam da me je pratila sreća sve vreme i iskreno se nadam da će i sada iako stvari deluju jako loše. Veterinar mi je rekao da sam je dovela u apsolutno poslednjem trenutku. Kupljena je kao štene, međutim sada su ljudi shvatili da više ne žele da brinu o njoj. Da se razumemo: nisam je kupila, otkupila sam je da bude kod mene dok se ne izleči i ako u tome uspemo daj Bože, naći ću joj savršen dom i udomitelje“, napisala je Sara.

Komentari ispod ove Tviter objave su se samo nizali, a nije izostala ni podrška ostalih korisnika ove društvene mreže koji su ponudili da pomognu mladoj influenserki u ovom procesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Stankovic (@saraastankovic)

Prisetimo se, Sarin i Lein pas Doli je upravo jedan od pasa kojeg su spasile sa ulice i udomile u svom domu, te pored sada aktuelne pomoći napuštenom mopsu ovo nije prvi put  kako Sara pomaže životinjama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News