Pretraži

“Zid gde sam prvi put udario tenisku lopticu“: Novak Đoković otkrio detalje svojih sportskih početaka, pa se prisetio jedne posebne osobe (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Novak Đoković podelio je na svom Tviter nalogu fotografiju koja je privukla pažnju njegovih pratilaca, pa se prisetio svojih sportskih početaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Kada se kaže Novak Đoković uvek se pomisli na velike pobede i istorijske trofeje koje on osvaja. Ipak, svaki trofej i svaka pobeda za njega imaju još veći značaj kada ih proslavi u krugu svoje porodice, sa kojom je tokom godina delio i teške i najlepše trenutke.

Poznato je da je naš najveći teniski as ponosni otac sina i ćerkice koje je dobio u braku sa suprugom Jelenom, te da ga u poslednjih nekoliko godina oni prate na turnirima, kao i da su sa njim proslavljali najznačanije trenutke koje je prošao u karijeri.

Novak je posvećen tenisu od ranog detinjstva, a on kao i njegovi roditelji su neretko govorili o njihovoj borbi i finansijskim poteškoćama kroz koje su prolazili dok su se trudili da teniser ostvari svoj san o belom sportu.

O njegovoj ljubavi prema tenisu tokom godina pričali su mnogi sportisti i teniseri, a jedna od njih je bila i Jelena Genčić koja je ostavila neizbrisiv trag u Novakovom života kao njegov prvi trener i za koju je više puta isticao da je oblikovala u tenisera kakav je danas.

Upravo je Novak pre više od 10 godina na svom Tviter nalogu podelio fotografiju zida gde je igrao tenis uz pomoć Jelene Genčić za koju ne krije koliko joj je zahvalan.

“Uspomene… Zid gde sam prvi put udario tenisku lopticu sa Jelenom Genčić. Uništen je od bombi, ali je i dalje tu“, napisao je Novak na svom Tviter nalogu tada.

Uz fotografiju je i opis je dodao i hešteg #zahvalan. Ni komentara nije manjkalo, pa su mnogi bili oduševljeni što se Novak seća ovih stvari i što ih nije zaboravio.

“Svaka čast i tebi i Jeleni Genčić“, “Ti si naš ponos i zaslužio si sve ovo svojim trudom i radom“, “Sportista kao ti je teško postati, najbolji si!’‘, bili su samo neki od komentara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News