Pretraži

Porodila se poznata influenserka: Angel Tatjana na svet donela dečaka kom je dala prelepo srpsko ime, emotivnim fotografijama iz porodilišta raznežila sve (FOTO)

News
2

Influenserka Angel Tatjana se porodila po drugi put i na svet donela dečaka.

U septembru prošle godine influenserka je iznenadila sve pratioce vestima da očekuju prinovu, te da će njen sin dobiti brata.

Većinski deo svoje trudnoće Tatjana je uspela da sačuva od očiju javnosti, pa je obaveštenjem da je u drugom stanju mnoge iznenadila. Kako je i sama istakla, njena druga trudnoća nije prošla lako kao prva, pa je morala da miruje kod kuće.

Ona je danas objavom na Instagramu iznenadila sve pratioce kada je saopštila da se porodila i da je na svet donela dečaka.

Influenserka je podelila par fotografija iz porodilišta čime je raznežila mnoge pratioce.

“Ja sam vam stigao drugari! Zovem se Arsenije i ova žena se mnogooooo zaljubila u mojih 4 kile slatkoće koje su stigle na ovaj svet 03.02.2024. Beskrajno smo zahvalni i srećni i jedva čekamo da podelimo sa vama sve utiske“ napisala je Influenserka na objavi.

Kako je Tatjana napisala, ona se porodila 3. februara, međutim je odlučila da tek danas to saopšti pratiocima.

Čestitke u komentarima su se samo nizale, a sudeći po komentarima svi su oduševljeni.

“Čestitam od srca“, “Prelepo i prelepi“,“Ma je l moguće ovo? Čestitam!“ bili su samo neki od komentara ispod njene objave.

 

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News