Pretraži

„Mame preduzetnice su upozorene da je prvih 6 meseci jako teško“: Angel Tatjana nikad iskrenije o roditeljstvu, obavezama i karijeri

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
angel tatjana
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Poznata influenserka Angel Tatjana iskreno je progovorila pratiocima o adaptaciji na dvoje dece, pa otkrila kako se nosi sa novim obavezama.

Angel Tatjana se pre nešto više od dva meseca ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi, kada je po drugi put postala majka.
Influesnerka je na svet donela prelepog sina, pa je o svemu ubrzo obavestila svoje pratioce koji su odmah počeli da joj upućuju srdačne čestitke.

Ona je malo nakon porođaja pratiocima predstavila svog naslednika i priznala da je „apsolutno zaljubljena u njega od prvog trenutka“.

„Ja sam vam stigao drugari! Zovem se Arsenije i ova žena se mnogooooo zaljubila u mojih 4 kile slatkoće koje su stigle na ovaj svet 03.02.2024. Beskrajno smo zahvalni i srećni i jedva čekamo da podelimo sa vama sve utiske“, napisala je influenserka tada, a sada je pokazala drugu stranu medalje.

 

Naime, ovo je Tatjani drugo dete koje je dobila sa svojim suprugom. Uprkos nedavnom porođaju influenserka se ubrzo vratila i poslovnom životu i mnogobrojnim obavezama, pa je priznala svojim pratiocima koliko je nekada teško napraviti balans između posla i privatnog života.

„Što kaže Dušan, ti kad kreneš dan sa nekim estetik storijem i onda nestaneš na 20 sati sve mi je jasno. Evidentno da je tako primećujete i vi, ali prosto mislim da ta adaptacija i taj skok sa jednog na dvoje dece, da je barem za mene…verovatno jesam dosta ekstremna u svojoj posvećenosti kao i u svemu, ali tako je. I jesu upozorene mame koje su preduzetnice da prvih 6 meseci, da će im baš biti teško, da ću jako često razmišljati o tome da prosto sve zapalim“, bila je iskrena influenserka pa dodala:

Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

„Sa druge strane istina je da sam užasno napredovala sa svojim mindsetom koji je znate, ili znaju oni koji me prate duže, uvek od kada znam za sebe bio samo ambicije, ciljevi, napredak, budućnost i da sam u jednom trenutku nakon sa Vasilijem, da kažem pre godinu dana shvatila da mi je užasno teško palo da prosto naučim da živim u trenutku, da stavim to kao prioritet, da shavtim da se neke stvari neće više ponoviti i da su mnogo bitnije, a da za sve ostalo ima vremena koliko hoćeš, da sam mlada i da ništa neće da pobegne i mislim da sam sada u ovom trenutku mnogo bolje to savldala, i osećam i veliku radost prema sadašnjosti i naravno prema svemu tome što će tek doći“, završila je influenserka iskren razgovor sa svojim fanovima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence