Pretraži

„Doživela sam kompletni psihički slom“: Majka Majli Sajrus po prvi put progovorila o razvodu, pa otkrila da je potražila stručnu pomoć

Showbiz
0
majli sajrus, tiš sajrus
Foto: Instagram printscreen/tishcyruspurcell

Roditelji Majli Sajrus, kantri pevač i glumac Bili Rej Sajrus i Tiš Sajrus, zvanično su se razveli 2022. godine, a Tiš je sada po prvi put progovorila o psihičkim posledicama koje je razvod ostavio na nju.

Tiš i Bili Rej su 2020. godine odlučili da stave tačku na svoj odnos posle 30 godina braka, što je došlo u najtežem trenutku za Tiš, s obzirom na to da joj je samo nekoliko meseci pre toga preminula majka.

„To je bilo toliko ludo zato što, iskreno, moja dva najveća straha u životu su bila da ostanem sama i da ostanem bez majke. Rekla sam ‘Ne znam da li ću preživeti kada mi mama umre’. Imala sam jedan mesec kompletnog psihičkog sloma. To je bila najgora stvar, iskreno, nije bilo dobro“, započela je ona svoju ispovest u popularnom podkastu „Call Her Daddy“.

Tokom ovog turbulentnog perioda, ona je potražila stručnu pomoć psihijatra i povukla očajnički potez zatraživši da bude primljena u psihijatrijsku ustanovu. Međutim, njen psihijatar je savetovao protiv toga, što se na kraju ispostavilo da je bila najbolja odluka.

„Nisam mogla da jedem. Nisam mogla da spavam. Nisam mogla da prestanem da plačem. Imala sam 58 kilograma“, priznala je Tiš.

S obzirom na to da je u tom trenutku vladala pandemija korona virusa, Bili Rej se privremeno preselio u Tenesi, što je samo pojačalo osećaj samoće njegove tadašnje supruge.

„Naš brak nije funkcionisao već duže vreme i mislim da sam ostala toliko dugo u njemu zbog straha – bukvalnog straha – od samoće.“

Foto: Elizabeth Goodenough / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par je prve probleme imao još 2010. kao i 2013. godine, kada su na kratak period bili rastavljeni, međutim ovog puta je odluka bila krajnja.

„Nastavljam dalje sa svojim životom. I znaš šta? Ispalo je najbolje moguće“, sigurna je Tiš.

Nakon što su se zvanično razveli u aprilu 2022. godine, Bili Rej je svoju sreću ubrzo pronašao kraj pevačice Fajrouz, koju je i verio u avgusutu 2022. godine, dok se Tiš aprila 2023. godine verila za popularnog glumca, zvezdu serije „Bekstvo iz zatvora“, Dominika Pursela.

Krah njihovog braka i njihovi novi partneri doveli su do raskola u mnogobrojnoj porodici Sajrus. Tiš je u brak sa Bili Rejem ušla sa dvoje dece Brendi i Trejsom, dok je muzičar imao sina Kristofera Kodija. Zajedno su dobili troje dece Brejsona, Nou i naravno Majli.

Svetski poznata zvezda je jedina od troje zajedničke dece prisustvovala majčinom venčanju, dok je na očevom odbila da se pojavi. Spekulacije navode da je razlog taj što je Bili Rej prevario njenu mamu sa Fajrouz, kao i godine mlade pevačice koje nisu poznate, ali se nagađa da je mlađa od Majli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz