Pretraži

Da li će Ken nastupiti na Oskarima? Rajan Gosling otkrio da li bi voleo da se nađe na velikoj sceni, ali i šta o tome misle ogranizatori

Showbiz
0
rajan gosling
Foto: Youtube printscreen/JoBlo Movie Clips

Nominacije za Oskara uzburkale su javnost, te su se mnogi poznati glumci oglasili povodom nominacija koje su izostale za jedan od filmova koji je obeležio prethodnu godinu „Barbi“, a jedan od njih je i bio popularni glumac Rajan Gosling koji u ovom ostvarenju tumači Kena.

Rajan je nominovan u kategoriji za „Najboljeg sporednog glumca“, ali se on u svom otvorenom pismu najviše osvrnuo na koleginicu Margo Robi i režiserku filma Gretu Gervig koje nisu dobile nominacije u svojim kategorijama.

On, kao i njihove brojne kolege i publika smatraju da je „Barbi“ i pored 8 nominacija pokraden što se tiče nagrada koje Akademija dodeljuje.

Pored svoje nominacije, Rajanovo izvođenje numere „I’m just a Ken“ je nominovano u kategoriji za „Najbolju originalnu numeru“.

Ova pesma već je osvojila nagradu na Critics Choice Awardsu, što je naizgled iznenadilo popularnog glumca na ceremoniji, a Gosling je sada otkrio da li bi voleo da izvede ovaj hit na velikoj sceni na dodeli Oskara.

„Možda bi bio preveliki rizik da me pitaju da je izvedem. Ne znam kako bi to izgledalo, ali sam zainteresovan da to uradim“, rekao je on i istakao da mu se niko iz organizacije nije javio sa pitanjem da li bi voleo da nastupa.

Podsetimo, holivudski glumac je nedavno govorio o ovoj ulozi, te je između ostalog istakao da mu je ovo najteža uloga u životu.

„Na neki način, sve što sam do sada radio vodilo je do ovog. Ne mogu da verujem da govorim to. Bili su trenuci u toku snimanja kada sam pomislio ‘Ne osećam da sam radio ovoliko naporno još od Blue Valentine’. Dešavalo se da izađem sa snimanja tog filma potpuno emocionalno istrošen, ležeći na podu automobila na putu kući potpuno potrošen. A bilo je još teže igrati Kena i pitao se kako se osećam ovako dok igram ovu ulogu“, bio je iskren Rajan Gosling.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz