Pretraži

Progovorila o venčanju! Anja Bla priznala gde bi volela da izgovori sudbonosno „da“, pa otkrila sve o planovima za pevačku karijeru (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla odlučila je da odgovori na neka od najzanimljivijih pitanja njenih pratioca, a pojedina su privukla posebnu pažnju i izazvala brojne komentare.

Poznato je da Anja i njen dečko, jedan od naših najpoznatijih jutjubera Baka Prase, uživaju u vezi više od 4 godine. Iako je u njihovom odnosu bilo turbulencija, oni su u poslednjih godina dana uplovili u mirnu luku, otpočeli zajednički život, a nedavno su se, iz jednog stana u luksuznom beogradskom naselju, preselili u stan vredan neverovatnih 2 miliona evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Zbog njihovog odnosa mnogi fanovi se pitaju kada će se ovaj par odlučiti na sledeći korak, te da li razmišljaju o venčanju. Sada, mlada influenserka je odgovorila upravo na pitanje o venčanju i otkrila gde ona zamišlja svoje venčanje iz snova.

„Jezero Komo. Bila sam tamo i mesto je kao iz bajke. Ako volite Italiju i prirodu, preporučujem vam da idete tamo“, napisala je ona.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Anja nije jedina kojoj je ova destinacija zapala za oko. Podsetimo, jedna od najpoznatijih svetskih influenserki Sofija Riči je upravo na ovoj lokaciji proslavila svoje venčanje koje je proglašeno svadbom decenije, a nedavno je i Sofija Milošević otkrila da planira da izgovori sudbonosno „da“ svom izabraniku, fudbaleru Luki Joviću, na jezeru Komo, te su se pojavile spekulacije da je angažovala istu agenciju koja je bila zadužena za venčanje Ričijeve.

Influenserka je između ostalog otkrila i da li bi se upustila u pevačke vode, kao i šta misli o devojkama koje nemaju talenta za ovu profesiju, a snimaju pesme.

„Nikada. Ako ne znaš da pevaš, drži se dalje od toga i ne blamiraj se“, napisala je Anja Bla.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence