Pretraži

Sara Stanković neobičnim pitanjem navela fanove na razmišljanje: „Ova tema me progoni od kad sam bila dete“

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/saraastankovic

Poznata influenserka Sara Stanković je na svom Instagram nalogu otkrila fanovima koja tema je muči od kada je bila dete.

Sara je već godinama veoma popularna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je prati skoro 400 hiljada ljudi, a taj broj iz dana u dan sve više raste. Ona svakodnevno na ovoj društvenoj mreži kači zanimljive trenutke iz svog privatnog života i često sa svojim fanovima deli zanimljive priče, a sada je otkrila koje to pitanje je progoni od detinjstva.

– Da li vam je nekad palo na pamet, kad bi stao ceo svet i sve se zamrzlo, pošto ja o ovome razmišljam od kad sam bila dete, koliko bi bilo zanimljivo provaliti u poštanski magacin da vidite šta drugi ljudi poručuju i koliko su interesantni paketi – otkrila je Sara.

Ovo je nasmejalo mnoge i privuklo veliku pažnju pratilaca, a ona je u opisu napisala:

– Ova tema me progoni od kad sam bila dete.

Foto: Instagram printscreen/saraastankovic

Sara zasigurno zna na koji način da privuče pažnju publike, a nedavno je to isto uradila kada je pokazala svoju novu torbicu.

– Neko ima tetku iz Nemačke, ja roditelje koji samo putuju, ali se vrate sa poklonima – napisla je Sara u opisu fotografije na kojoj se vidi Gucci White Small Ophidia Dome Crossbody torba čija cena iznosi čak 1600 evra.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence