Pretraži

OTKRIVENI DETALJI: Miloš Biković glumi u trećoj sezoni serije „White lotus“, evo gde će se snimati

News
2
Miloš Biković
Screenshot: Instagram/bikovic

Poznati glumac Miloš Biković pre nekoliko dana ostvario se u ulozi roditelja, a sada su otkrivene još jedne lepe vesti.

Naime, Miloševa verenica Ivana Malić na svet je donela sina kojem su dali ime Vasilije, što je glumac zajedno sa poirodicom i prijateljima proslavio.

Kada je u pitanju Milošev poslovni život, on je postigao velike uspehe u prethodnoj godini, međutim izgleda da će novim projektima premašiti sve dosadašnje rezultete. Kako je otkriveno, on će se naći u trećoj sezoni svetski popularne serije „Beli lotus“,  zajedno sa Kristijanom Fridelom, Morganom O’Rajli, Lekom Petrovardijem i Šalini Pirs.

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Ko Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos“ i to u nekom od četiri hotela „Four Seasons“ koja postoje u Bangkoku, Čijang Maju, ostrvu Ko Samui i oblasti Zlatni trougao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The White Lotus (@thewhitelotus)


Majk Vajt, tvorac serije, ranije je rekao kako bi treća sezona mogla da se odigrava sa fokusom na „smrti, istočnjačkoj religiji i spiritualnosti“.

– Prva sezona je nekako istakla novac, a onda je druga bila o seksu. Mislim da će treća možda biti satiričan i smešan pogled na smrt, istočnjačku religiju i spiritualnost. Verujem da bi to bila bogata osnova za još jednu priču rekao je on ranije.

Podsećamo, prva sezona dobila je 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija za 10 pobeda, dok je druga dobila je 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju.

Za sada još uvek nije poznato koju ulogu bi poneo naš glumac Miloš Biković.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News