Pretraži

Sin Arnolda Švarcenegera rame uz rame sa Milošem Bikovićem: Evo gde će se sastati Patrik i naš pozanti glumac

Showbiz
0
Foto: Foto: SGP / ddp USA / Profimedia, A.H./ATAImages

Miloš Biković nas u poslednje vreme neprestano iznenađuje svojim poslovnim uspesima, a sada je stigla vest da će se naš glumac pronaći rame uz rame sa sinom poznatog glumca, Patrikom Švarcenegerom.

Sve nas je izneadila vest da će se naš poznati glumac Miloš Biković pojaviti u novoj sezoni jedne od trenutno najpopularnijih serija „Beli lotos“. Ovo je obradovalo sve Miloševe fanove, a naročito one koji su postali opsednuti ovom američkom serijom.

Ono što je publika nedavno saznala jeste da će uprkos pričama da će Biković u ovom ostavrenju glumiti ruskog gangstera on će u trećoj sezoni ove serije pojaviti kao velnes guru.

Sada je otkrivena još jedna pojedinost vezana za ovu seriju i to svega nekoliko dana pre nego što će početi snimanje, a to je da će se Bikoviću i ostalim glumcima na malim ekranima pridružiti i sin legendarnog „Terminatora“ Arnolda Švarcenegera, maneken i glumac Patrik Švarceneger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Patrik koji je karijeru započeo kao maneken poslednih godina posvetio se građenju sebe u filmskoj i televizijskoj industriji.

– Pored Mišel Monahan, Parker Pouzi, Miloša Bikovića, Lesli Bib i Džejsona Ajzaksa, u trećoj sezoni ekipi će se pridružiti i Patrik Švarceneger. Počastvovani smo što imamo sjajnu ekipu za narednu sezonu i jedva čekamo da počnemo snimanje u februaru u Tajlandu – saopšteno je iz produkcije serije autora Majka Vajta.

Inače, početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Ko Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos“ i to u nekom od četiri hotela „Four Seasons“ koja postoje u Bangkoku, Čijang Maju, ostrvu Ko Samui i oblasti Zlatni trougao.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The White Lotus (@thewhitelotus)

Majk Vajt, tvorac serije, ranije je rekao kako bi treća sezona mogla da se odigrava sa fokusom na „smrti, istočnjačkoj religiji i spiritualnosti“.

– Prva sezona je nekako istakla novac, a onda je druga bila o seksu. Mislim da će treća možda biti satiričan i smešan pogled na smrt, istočnjačku religiju i spiritualnost. Verujem da bi to bila bogata osnova za još jednu priču – rekao je on ranije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz