Pretraži

MILOŠ BIKOVIĆ PROSLAVIO ROĐENJE SINA: Dan nakon velikog slavlja glumac viđen kako sa osmehom izlazi iz porodilišta

Showbiz
0
miloš biković
Foto: Instagram printscreen/bikovic

Poznati glumac Miloš Biković sinoć je proslavio rođenje svog prvog sina sa svojim prijateljima, a dan nakon toga snimljen je kako izlazi iz porodilišta sav nasmejan!

Miloš Biković je pre nekoliko dana po prvi put postao otac, kada je njegova verenica Ivana Malić na svet donela sina kom su dali ime Vasilije.

Vesti o Ivaninoj trudnoći pre nekoliko meseci obradovale su čitavu javnost, a Miloš je sada ponosno otkrio da je postao otac, kada je putem Instagrama objavio crtež mame, tate i deteta, nako čega su usledile brojne čestitke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Miloš je sinoć proslavio rođenje sina sa svojim prijateljima i kolegama iz glumačke klase, među kojima su bili Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Nina Janković, Stojan Đorđević, Miodrag Radonjić, Uroš Jakovljević i Anja Alač koja se inače, takođe, nedavno porodila i na svet donela sina.

Ova ekipa inače pripada glumačkoj klasi 2007. godine i čak iako su prošle godine od njihovog diplomiranja oni se i dalje druže, zajedno putuju, slave i obeležavaju najbitnije momente u njihovim životima, pa je tako bilo i sinoć.

Ova ekipa je zajedno prosalvila dolazak malog Vasilija, a sliku sa ovog događaja na svoj profil je postavila Nina Janković.

 

Na fotografiji se vidi kako svi nasmejani poziraju, a vidi se da su takođe ispoštovali stari običaj cepanja majice novopečenom ocu.

Jutro nakon ovog događaji domaći mediji su uslikali Bikovića kako sav nasmejan izlazi iz porodilišta gde je bio u poseti ženi i sinu, a on se tom prilikom zahvalio okupljenim novinarima na čestitkama.

– Hvala, živi bili! – rekao je Miloš.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz