Pretraži

Otkriveno koja će uloga pripasti Bikoviću u seriji „Beli lotos“: Ovo saznanje se kosi sa svim predviđanjima

News
0
Miloš Biković
Screenshot: Instagram/bikovic

Poznati glumac Miloš Biković će igrati u trećoj sezni popularne serije “ Beli lotos“, a sada je otkriveno u kojoj ulozi će se pronaći naš poznati glumac.

U poslednje vreme u život poznatog glumca Miloša Bikovića stižu samo lepe vesti. Nakon što je na iznenađenje mnogih nominovan za „Ruskog Oskara“ Miloš se ostvario i u ulozi oca, kada je  sa svojom verenicom Ivanom Malić dobio prvog naslednika, sina Vasilija.  Ubrzo nakon toga stigla je još jedna vest o glumčevom uspehu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Naime, kada je u pitanju Milošev poslovni život, on je postigao velike uspehe u prethodnoj godini, međutim izgleda da će novim projektima premašiti sve dosadašnje rezultete. Kako je otkriveno, on će se naći u trećoj sezoni svetski popularne serije „Beli lotos“, zajedno sa Kristijanom Fridelom, Morganom O’Rajli, Lekom Petrovardijem i Šalini Pirs.

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Ko Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos“ i to u nekom od četiri hotela „Four Seasons“ koja postoje u Bangkoku, Čijang Maju, ostrvu Ko Samui i oblasti Zlatni trougao.

Ova vest je obradovala mnoge fanove i serije i Bikovića koji su se pitali koja će uloga pripasti popularnom glumcu. Mnogi su komentarisali da će verovatno igrati ruskog mafijaša, međutim sada je isplivala prava istina.

Kako navodi američki „Deadline“, Miloš će u seriji Majka Vajta igrati velnes gurua. To ne treba da čudi jer su pored gostiju, bitni likovi i radnici imaginarnog rizorta za bogate pod nazivom „Beli Lotos“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Podsetimo se , Majk Vajt, tvorac serije, ranije je pričao o trećoj sezoni pa je istakako kako bi treća sezona mogla da se odigrava sa fokusom na „smrti, istočnjačkoj religiji i spiritualnosti“.

– Prva sezona je nekako istakla novac, a onda je druga bila o seksu. Mislim da će treća možda biti satiričan i smešan pogled na smrt, istočnjačku religiju i spiritualnost. Verujem da bi to bila bogata osnova za još jednu priču – rekao je on ranije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News