Pretraži

KRALJEVSKO IME ZA NASLEDNIKA: Poznati glumac otkrio koje ime je Miloš Biković izabrao za sina! (FOTO)

Showbiz
0
miloš biković

Glumac Miloš Biković postao je po prvi put tata u utorak uveče.

Njegova dugogodišnja devojka, a sada već i verenica, Ivana Malić porodila se u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, te su ona i Miloš postali ponosni roditelji jednog dečaka.

Glumac je na neobičan način podelio ovu informaciju sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, nakon čega su usledile brojne čestitke kako kolega, tako i njegovih bliskih prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

O imenu koje je poznati par izabrao se juče spekulisalo, s obzirom na to da im je sin rođen na Svetog Stefana, međutim čini se da su Miloš i Ivana imali već unapred spremljeno ime, koje je jedan Milošev kolega odao.

Njegov imenjak Miloš Petrović, poznatiji kao Trojpec, čestitao je prijatelju rođenje sina njihovom zajedničkom fotografijom. On je uz to napisao i nadimak Vasa, pa su mnogi pretpostavili da se radi o imenu Vasilije.

miloš biković
Foto: Instagram printscreen/trojpec

Inače, Vasilije je srpska varijanta grčkog muškog imena koje potiče od grčke reči „basileios“, što znači „carski“, „kraljevski“.

Podsetimo, popularni glumac je pre dve godine kupio stan na Dorćolu, u kojem je započeo renovacije nakon što je saznao da je Ivana trudna, kako bi sve bilo spremno za trenutak kada beba dođe.

Međutim, s obzirom na to da Miloš Biković uživa veliku popularnost i u Rusiji, te da je do sada imao brojne zapažene uloge, on je nedavno izjavio kako će zbog obaveza sa porodicom živeti na dve relacije.

„Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo – vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans“, rekao je Biković u emisiji „PopTok“, a onda istakao da je njegova verenica njegovo sidro.

„Za mene Ivana i porodica znači sidro. Usidrenje. To je neka kontrateža svim mojim ludilima. U jednoj rečenici“, istakao je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz