Pretraži

Otkrila istinu: Teodora Džehverović priznala koje je sve estetske intervencije imala, odgovorom iznenadila sve (FOTO)

News
2
Foto:Printscreen/Instagram:teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu i tom prilikom otkrila koje je sve estetske intervencije imala.

Ona je poznata po tome da često privlači pažnju svojim izazovnim odevnim kombinacijama i provokativnim fotografijama, kao i savršenom figurom koju nikada ne krije.

U par navrata se spekulisalo oko toga da li je Teodora imala neke hirurške intervencije, a ona je do sada bez oklevanja pričala o tome.

Ovog puta su njeni pratioci na Instagramu bili znatiželjni, pa su upitali Teodoru koje su to estetske korekcije kojima se ova pevačica podvrgnula.

-Da li si imala estetske korekcije? – glasilo je pitanje na njenom Instagram storiju.

Foto:Printscreen/Instagram:teodoradzehverovic

-Ja sam oduvek otvoreno pričala o tome šta sam uradila na sebi. Mislim da ni u čemu nisam preterala i da su ovo zaista minimalne korekcije – priznala je Teodora, pa nastavila:

-Sa 16 godina sam operisala uši, jer sam bila mali klempo. 2019. operisala grudi i usne radila poslednji put pre dve godine. Ja priznajem da sam se mnogo promenila do sad, ali prosto mislim da je kod svakog taj neki proces razvoja drugačiji. Drugačija šminka je bila popularna, kosa, kilaža i sl. Ko veruje veruje – izjavila je Teodora.

Na društvenim mrežama se neretko može naići na Teodorine fotografije iz mlađih dana gde se može uporediti i videti koliko se ova pevačica promenila.

Na Instagram profilu Teodorine mame može se naći njena fotografija sa male mature gde je  razlika između Džehverovićeve tada i sada vidljiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordana Nakić (@mama.dzehva)

-Teina matura…Kad je ovo bilo… Pa pre 5 godina- napisala je Gordana još pre skoro osam godina, a razlika je očigledna.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News