Pretraži

Luna Đogani i Marko Miljković humanim gestom oduševili javnost: Spremaju donaciju vrednu više od milion dinara, a evo kome su je namenili!

Showbiz
2
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković su jednim humanim gestom oduševili sve i pridobili čestitke velikog broja fanova.

Marko i Luna prestavljaju jedan od omiljenih parova na našoj sceni. Njihove živote svakodnevno prate hiljde ljudi, a većina fanova prati njihovu vezu od momenta kada su se upoznali. Oni žive u skladnom braku sa dve prelepe ćerke i čini se da njihovoj sreći nema kraja.

Sada su oni odlučili da još nekoga učine srećnim i to jednim humanim gestom koji je sve oduševio. Naime, oni poseduju svoj brend odeće, pa su sada odlučili da poklone garderobe u vrednosti od preko milion dinara onima kojima je to najpotrebnije.

– Poštovani, želimo da poklonimo garderobu u vrednosti preko milion dinara (8500 evra) nekome kome je najpotrebnije. Poželjno je da to bude neki dom u kom su bar 90% deca – napisao je Marko na svom profilu, pa dodao:

– Takođe želimo da čujemo kome biste voleli da uputite tu humanitarnu pomoć.

Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Ovaj potez naišao je na divljenja kod velikog broja fanova a ovo nije prvi put da se oni odlučuju na ovakav potez. Naime, Luna je i ranije donirala i to hranu azilu za pse.

Komentari (2)

  1. Kada bi svi makar malo pomogli bilo na koji naćin ovaj svet bi bio novo,mnogo lepši..umesto dva para cipela možeš da imaš i jedan..mnogo je lepše i udobnije ići kroz život kao neko ko voli svet oko sebe i u jednim cipelama..Peri

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz