Pretraži

Potpuna transformacija: Teodora Džehverović se vratila prirodnom izgledu, pa pokazala neočekivanu promenu (FOTO)

Showbiz
0
teodora džehverović
Foto: Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović često je u žiži interesovanja zbog svog izgleda, a ovog puta pažnju na sebe je skrenula najnovijom promenom!

Teodora je od svog pojavljivanja na javnoj sceni bila zanimljiva zbog atraktivnog izgleda, ali i brojnih promena kroz koje je prošlo tokom godina.

Pevačica je više puta govorila o estetskim korekcijama, te je javno priznala da je pored grudi operisala i uši, kao i da je stavljala hijaluron u usta. Mlada zvezda je velika ljubiteljka tetovaži, te ih ima preko 10 na svom telu, a kako je nedavno otkrila neke su i na skrivenim mestima.

Na početku svoje karijere, Teodora Džehverović je bila prepoznatljiva po izrazito plavoj kosi, ali je tokom godina često prolazila i kroz promene na ovom polju. Nakon tamno braon, gotovo crne kose, pevačica je prešla u riđe, a potom odlučila da se vrati u plavuše, te je svoju kosu prošarala pramenovima.

Međutim, čini se da Teodora sada odlučila da se vrati u svoju prirodnu braon boju. Ona je svoju transformaciju podelila na svom Instagram storiju uz opis „Ko se to farbao“.

teodora džehverović
Foto: Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Iako njeni fanovi podrže svaku pevačicinu promenu, većina njih najviše voli kada je ona plava, što su neretko i isticali, te su mišljenja i ovog puta podeljena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz